Forum Machete,Modelism,Hobby: TazzCM - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

TazzCM's Profile User Rating: ****-

Grup:
Members
Postari:
53 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Diorame & vignete (23 postari)
Inregistrat la:
19-April 09
Vizualizari:
3914
Ultimul click:
Useril este offline Mar 23 2011 11:06 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
32 ani
Data nasterii
Ianuarie 8, 1992
Gender:
Male Male
Location:
Curtea de Arges

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  tazz_carmaker

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Dupa doi ani...

    31 December 2010 - 03:26 PM

    Atasesc poze cu machetele lucrate de mine de cand am pus cutterul e prima culee pana cand am terminat de detaliat noroiul de pe ultima macheta. Sper sa va placa pozele.
    De stiut: prima macheta Type 69 II (reconstruit ulterior)
    Ultima macheta: SDKFZ 251 (cruia din pachete i-am rupt olgina retrovizoare si antena)
    Pe final va urez un calduros la multi ani!
  2. MAZ 537G

    29 March 2010 - 07:50 PM

    Salut! Am placerea sa va prezint inca un desen. Subiectul este un "mostru lenes" : MAZ 537 G. Inspirat de artboxul oferit de Trumpetier, mi-am ascutit creioanele si m-am apucat de treaba. Dupa ce am terminat de schitat m-am apucat de hasura. Mi-a fost destul de greu cu cauciucurile ( pana cand mi-am dat seama cum venea modelul "florii" ). Dupa ce am terminat cauciucurile, am luat o pauza destul de mare, de aproximativ o luna. Ceva s-a rupt si parca nu mi-a mai venit sa ma ating de desen. In plus de asta am facut si cateva greseli de perspectiva destul de grave. Pana la urma am reusit sa redresez cursul nefast al lucrarii si sa transform totul in ceva frumos.
    Sper sa va placa!(..)
  3. Hungary

    23 February 2010 - 05:48 PM

    Imi pare bine sa va intanlesc inca o data. Ce sa spun(...). Din revolta buzunarului meu am abandonat kitul MiniArt 35020 si am decis sa-l construiesc singur. Ecuatia pare simpla, dar cu bete-n roti totul se complica. Am inceput lucrul in decembrie inainte de sarbatori. Progresul as dori sa-l prezint in poze caci "vorba multa, saracia omului". Tancul T-34 l-am inlocuit cu un IS-2. Aveam ceva dubii in legatura cu presenta IS-ului in tara vecina, dar cu ajutorul internetului am rezolvat problema. Ultimele poze au fost facute in ianurie. Maine promit ca o sa vin cu poze noi. In ultim rand va multumesc pentru vizualizare si va doresc succes in toate.
  4. BTR-80

    19 January 2010 - 07:07 PM

    Acum ceva zile m-am apucat de asamblat un BTR-80 la 1:35. Avand in vedere producatorul kitului (Zvezda), problemele erau si normal sa apara. Acum sa incerc sa explic in gesto dacica si gagdo romana mea.


    La trapele laterale sunt marile probleme. Desi am respectat intocmai pasii din ghidul de montare am fost pus in jenanta situatie de a vedea ca linia trapei nu se potriveste cu linia centrala a anfibiului. Ca "sa dreg busuiocul" am tras putin de trapa. Problema cu linia, partial rezolvata, dar nu stiu cum o sa rezolv problema cu spatiul ramas intre trapa si "corpul" BTR-ului astfel incat sa semene cu realitatea.


    Las pozele sa vorbeasca. Poate ele explica mai bine ca mine :clapping: .
  5. AN-2

    06 November 2009 - 05:47 PM

    Salutatri tuturor! Am placerea sa va prezint primul meu desen ce are ca subiect un avion. Dupa cum spune si numele topicul, avionul este AN-2. Nu ma bag in detalii caci voi stiti cu mult mai mult ca mine despre acest avion. Asa, din "sfera mea de lucru" poat sa spun ca desenul l-am inceput luni, 2 noiembrie si l-am terminat astazi. Putea sa merga si mai repede, dar pe urma luam nota mica la teza :pardon: .
    Va multumesc mult pt vizualizare! :drinks:
    Nae

Prieteni

Comentarii

TazzCM nu are comentarii la profil inca.