Forum Machete,Modelism,Hobby: cristina_c - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

cristina_c's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
1 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (1 postari)
Inregistrat la:
15-November 12
Vizualizari:
1443
Ultimul click:
Useril este offline Nov 30 2012 06:09 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Postari ale mele

  1. In topicul:Magazinul Modelism s-a inchis

    15 November 2012 - 10:28 PM

    Sunt Cristina Craciunoiu, sotia lui Cristian Craciunoiu.

    Am hotarat sa intru pe Forum fara intermediari, pentru aface cateva precizari care sa opreasca niste discutii inutile, uneorirautacioase. Toata viata l-am sustinut pe Cristian in tot ce si-a dorit sa faca,pasiunea lui devenind si pasiunea mea. Disparitia lui este o pierdere pentrumodelisti si pentru iubitorii de marina, aviatie si istorie militara dar pentrumine este devastatoare.

    Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut un gand, oamintire si un cuvant frumos de spus.

    Este adevarat ca am inchis magazinul. Acest magazin a fostinfiintat de Cristian nu pentru a obtine o sursa financiara ci pentru a strangein jurul lui oameni pasionati cu care sa discute, sa povesteasca din vastelelui cunostinte si amintiri, sa-i provoace sa gandeasca. A reusit ceea ce si-apropus in mare parte. Acum, fara el, magazinul este GOL. Am hotarat sa donez omare parte din machete la cercuri de copii pe care el i-a iubit si incurajat decate ori a avut ocazia.

    Revista Modelism, pe care a infiintat-o, editat-o si scris-oin foarte mare parte timp de 30 de ani, era sufletul lui. Am sustinut-ofinanciar aproape integral (foarte rar am avut reclame platite si foarte putinibani s-au intors de la distribuitori).

    Astazi a aparut revista Modelism nr.4/2012. Este ultimul numarrealizat integral de el. Nu ii placea sa se spuna despre nici o revista ca este“ultimul numar” ci “cel mai recent”. Acum putem spune…

    Urmatorul numar, 5-6/2012, urma sa fie numar festiv de “30de ani de aparitie neintrerupta” si cauta sponsori pentru sarbatorireaevenimentului.

    In memoria lui eu as continua sa scot revista daca as aveasprijinul si ajutorul efectiv al dumneavoastra prin articole originale, printr-o“comisie de moderare/validare stiintifica” a acestor articole, surse financiareetc.

    Astept propuneri si initiative concrete pe adresa mea dee-mail cristina.craciunoiu@gmail.com,cristina.craciunoiu@modelism.ro.

Prieteni

cristina_c nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

cristina_c nu are comentarii la profil inca.