Forum Machete,Modelism,Hobby: gabriel chelaru - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

gabriel chelaru's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
515 (0.08 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (297 postari)
Inregistrat la:
21-February 07
Vizualizari:
17137
Ultimul click:
Useril este offline Feb 26 2024 03:24 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
39 ani
Data nasterii
Octombrie 29, 1984
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti
Interests:
Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. P-47 N

    01 December 2013 - 10:01 PM

    Servus dragi prieteni! Aceasta este ultima mea realizare, un P-47 N, celebrul ''Too Big and Too Heavy"; recunosc ca mi-am pus si o amprenta personala asupra sa insistand ceva mai mult asupra weathering-ului (chipping-ului). Ce pot spune...kit-ul este frumusel, abordabil, desi pe ici pe colo mai prezinta niste grteseli. Am folosit PE-uri de la Eduard si masti Montex (multumesc cu ocazia asta lui danusmaximus :drinks: ) si vopsele Alclad si MM. Cum o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, ma opresc aici cu descrierile.

    P.S. Scuze pentru calitatea pozelor....s-au incapatanat si n-au iesit cum am vrut eu...

    Toate cele bune! :drinks:
  2. MiG-21 MA/MF

    25 June 2013 - 04:45 PM

    Salutare tuturor!
    Dupa o perioada destul de incarcata, in care nu am mai avut, din pacate, timp de machetit, am decis sa le las pe toate la o parte si sa mai "lipesc vreo doua plastice". Dar cum vorba lunga e saracia femeiei (nu a omului :lol: ), trec direct la subiect.
    Asadar, am intrat in posesia kit-ului de la Eduard (speciale multumiri lui Niki pe aceasta cale), despre care am auzit numai de bine. La o prima inspectie a kit-ului pare ca se adeveresc cele auzite. Un minus ar fi acela ca niturile, desi exista, sunt abia vizibile si nu destul de adanci (in comparatie cu kitul de la Academy, care are niturile mult mai bine pronuntate). Dar pana la urma asta tine de gusturile fiecaruia.

    Cam atat am avut de zis pana acum. Toate bune si spor! :hi:
    Din greseala am postat unde nu trebuia! Rog un moderator sa mute topicul la Aviatie! Multumesc si imi cer scuze pentru neatentie!
  3. Su-27 Flanker B

    13 June 2012 - 04:30 PM

    Dupa o perioada de pauza in care din pacate nu am avut timp sa mai lucrez nimic, ma pot in sfarsit bucura de timp si pentru ceva modelit. Asadar, pornesc la drum cu un Su-27 Flanker B de la Academy, scara 1/48 cu ceva upgrade-uri din rasina si PE-uri si decaluri Begemot.

    Toate cele bune!
  4. F-16 CG Fighting Falcon

    09 January 2012 - 06:10 PM

    Dupa o perioada de gandire, dintre mai multe optiuni am ales F-ul 16 ca urmatoarea macheta spre realizare. Nu vreau sa lungesc vorba pentru ca, dupa cum spune un dicton mai mult sau mai putin popular, "vorba lunga e saracia...femeiei"
    Kitul e Hasegawa, destul de complex si bine realizat cu incizii fine si de bun gust. La prima vedere pare a fi un kit care nu va solicita cantitati mari de putty sau nervi consumati la slefuiala. Pentru un kit review mai complex vedeti aici.
    Iata si cateva poze:

    Spor si numai bine!
  5. problema compresor

    29 September 2011 - 12:56 PM

    Am o problema stresanta si mare nevoie de ajutor!
    Azi, cand cu mare bucurie in suflet ca ma apuc si eu de treaba dupa atata timp, am dat peste o problema tehnica. Am pornit compresorul, a mers frumos si cand a ajuns la presiunea setata s-a oprit numai ca tot aerul din vas a fost dat afara. Eu banuiesc ca e vorba de supapa unisens care in loc sa tina aerul in vas l-a dat afara. Compresorul e un A.S. 189 luat de la hobbyx acu ceva timp, deci nu mai e in garantie.
    Pun o poza cu modelul, desi banuiesc ca e destul de cunoscut.

Prieteni

Comentarii

gabriel chelaru nu are comentarii la profil inca.