Forum Machete,Modelism,Hobby: Gicos - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Gicos's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
40 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Ju-87 "Stuka" romanesc (23 postari)
Inregistrat la:
09-April 11
Vizualizari:
4465
Ultimul click:
Useril este offline Jan 28 2017 05:06 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. I.A.R. - 80 scara 1/4

    03 August 2014 - 10:03 AM

    Salutari dragi machetisti , am urmarit cu interes toate topicurile despre IAR 80 si pasii facuti catre exactitatea machetelor sunt fantastici . As vrea sa-mi incerc si eu iscusinta si priceperea in a realiza o macheta zburatoare cu radiocomanda . Bineinteles ca as vrea sa-l realizez printr-o tehnica cat mai diferita si cat mai originala . De aceea am ales sa-l construesc cat mai aproape de cel real adica din tabla subtire de alluminiu . Pentru inceput va trebui sa fac un mockup pentru tot modelul la scara 1/4 . Pe acest mockup voi putea ambutisa tot invelisul din tabla cu panelatura exact ca la cel real . Am rugamintea la voi daca puteti pentru inceput sa ma ajutati cu planuri , cu vederi din fata ,de sus , intrados , lateral . Voi avea nevoie deasemenea si de sectiuni de la fuselaj si aripi . Cu aceste planuri scara 1/4 , care pot fi si in PDF , voi scoate pe hartie si voi incepe sa decupez sectiunile pentru realizarea mockpului . Va multumesc cu respect George Bajan .
  2. IAR 99 - Proiect pictura pe " Soimul Tricolor "

    17 April 2014 - 10:42 AM

    Anul trecut am avut norocul de a ma apropia de acest avion printr-o comanda de aeromodel scara 1/4 . Am reusit sa ajung sa finisez fuselajul ( pozitiv ) pentru o viitoare matrita , proiectul ramanand in acest stadiu . Ma gandeam cum ararata " Soimul Tricolor " cu " Draco " - Lupul Dacic - pictat pe fuselaj ? La o imagine de " exfoliere " peste tricolor iesind dedesubt acest cap de lup dacic si continuindu-se cu corpul de balaur pe linia fuselajului . Eu nu ma pricep la pixeli pe calculator dar ar fi o idee care ar merita sa fie facuta macar ca imagine . Daca este cineva care se pricepe si rezoneaza la aceasta idee mi-ar placea sa colaboram sa putem aduce aceasta compozitie la o imagine frumoasa si nu numai atat . Cine stie poate chiar o sa ajungem sa pictam un ' 99 real .
  3. JU 87 D 1/32

    08 September 2011 - 03:48 PM

    In asteptarea partilor electronice de la Stuka cel mare , m-am gandit sa continui cu cel mic care mi-a folosit ca material didactic . Sper sa-l fac tot romanesc , numai ca nu am decaluri . Poate o sa gasesc chiar aici pe forum ! Am inceput bineinteles cu interiorul , nu o sa am mari pretentii , dar as vrea macar sa iasa de bun simt :-D