Forum Machete,Modelism,Hobby: bogdandr - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

bogdandr's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
1 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Mari Corabii (1 postari)
Inregistrat la:
01-February 11
Vizualizari:
2011
Ultimul click:
Useril este offline Feb 02 2011 03:30 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    01 February 2011 - 06:19 PM

    Salut,
    sunt nou pe forum ~ ma aduce ideea de a construi o macheta de genul celei prezentate in Mari Corabii.

    Am fost tare entuziasmat de ideea celor de la DeAgostini, mi-am cumparat primul numar dupa care am aflat cum sta treaba : ) ~ vreo 1400 RON si cel mai dureros aproape 2 ani pana pui mana pe toate piesele.(Poate daca ne strangem mai multi si le zicem in acelasi timp sa schimbe ceva in treaba cu timpul, lucrurile s-ar misca cumva)

    Partea cu timpul mi se pare greu de digerat, asa ca am inceput sa caut pe net variante si am gasit cate ceva...dar totul e pe bani care trebuie dati d'odata.

    Pe siteul de mai jos sunt de cumparat elemente componente inclusiv planuri:
    https://www.mantuamodel.co.uk/Model_Boats/B...s_%28Mantua%29/

    Ca o paranteza la linkul de mai sus, probabil ca cei mai vechi stiu mult mai multe si au idei mult mai bune (si ieftine) despre cum sa construiesti o macheta de la A la Z folosindu-te de anumite planuri si ceea ce gasim la noi in comert.
    Tot pe net am gasit si niste planuri, cu greu ~ dar neavand nici o piesa componenta mi se pare cam greu sa reproduc din traforaj totul si apoi sa asamblez asa cum e prezentat in respectivele planuri.

    Oare nu se gasesc reviste in format electronic (downloadabile) asemeni celor care vin cu Mari Corabii care sa iti spuna in imagini pas cu pas ce si cum se face?Ar fi foarte interesant daca acele reviste vin insotite si de sabloane in scara 1:1 care le poti folosi pentru a-ti crea singur elementele componente.

    HMS Victory poate e putin cam sus dar o corabie (galeon) de genul celei prezentate in Mari Corabii cred ca ar fi intresant de abordat.


    PS: Nu am farte multa experienta in domeniul modelarii dar a construi ceva mai avansat din start consider ca e un challange foarte interesant...cu riscul de a o lua de la 0.

    Multumesc anticipat,
    Bogdan.