Multumesc pentru felicitari.
Dany, motocicletele dupa cum ai presupus si tu sunt de la Zvezda, un kitt frumos, finut dintr-un plastic moale, usor de prelucrat cu bisturiul, dar relativ greu de slefuit/pilit. Rotile initial au fost indepartate de pe aparatori/cadru dupa care am indepartat si partea din interior (presupusele spite din plastic). Spitele individuale au fost realizate din fire metalice (de la cabluri electrice litate). Pentru fiecare roata au fost realizate doua randuri de spite, un rand lipit direc pe ax si un rand lipit pe folii de aluminiu adeziva taiata in forma de cerc in prealabil. Dupa lipire firele au foat taiate la diametru interior specific rotilor ,introduse in rotile din plastic si lipite pe pozitie. Sper ca am fost destul de explicit, din pacate nu am facut poze in timpul constructiei pentru ca nu ma asteptam sa iasa asa de bine.
Pentru inspiratie am folosit poza atasata mai jos, cat si alte poze gasite prin diferite carti. Mai am de adaugat numerele de inmatriculare, care momentan nu le am.
Salutare
Caporale,
Daca timpul mi-ar permite as face si blindate, dar momentan sunt prea acupat cu "zburatoarele" ... poate pe viitor .... mai vedem noi.