plastifix
plastic lichid bicomponent pudra si lichid
este un produs bicomponent care care prin combinatia celor doua componente devine un compus lichid (plastic lichid)
instructiuni de folosinta si aplicabilitatea produsului puteti vedea in linkul:http://www.youtube.com/watch?v=j4RECGjEOnE
se poate folosi la reconstructia partilor rupte din plastic,fibra de sticla ,pvc,abs ,pc,naylon
poate lipi si recreea aproape orice tip de plastic si piesa din plastic (urechi de faruri,grile auto,balamale de plastic rupte,etc)
foarte bun pentru lipirea carenelor de motocicleta ,a buclierelor auto ,si umplerea gaurilor in aproape orice material plastic
are aderenta si pe metal
dupa uscarea totala aprox 1 ora este foarte rezistent
limita de utilizare este imaginatia dumneavoastra
dupa uscare produsul este foarte dur si se poate prelucra mecanic cu multa usurinta(se poate gauri,slefui ,lustrui,dupa polishare are un lustru deosebit,se poate vopsi )
dupa uscarare produsul finit este transparent
la comanda se pot livra si alte culori
kitul 1 contine 25 g pudra
25ml lichid
o seringa unica folosinta cu ac pentru dozarea lichidului
pretul kitului 50 ron
kitul 2 contine :50 g pudra
50 ml lichid
o seringa unica folosinta cu ac pentru dozarea lichidului
pretul kitului 80 ron
pentru gramaje mai mari pretul este negociabil
pentru informatii si comenzi nu ezitati sa sunati la tel:0731155557
trimit si prin curierat
Pagina 1 din 1
vand plastifix,plastic lichid,produs revolutionar acum in romania
Postat 31 May 2012 - 02:29 AM
Buna dimineata,
care este diferenta intre kit-ul 1 si kit-ul 2 ,este vorba doar de dublarea cantitatilor de pudra si lichid nu?Daca asa este , o sa vreau si eu in jurul datei de 1 iulie (deci Iulie nu iunie)cand iau salariul un kit 1.Sunt din Bucuresti .Kit -urile sunt sigilate nu?
Multumesc,
Mihai
care este diferenta intre kit-ul 1 si kit-ul 2 ,este vorba doar de dublarea cantitatilor de pudra si lichid nu?Daca asa este , o sa vreau si eu in jurul datei de 1 iulie (deci Iulie nu iunie)cand iau salariul un kit 1.Sunt din Bucuresti .Kit -urile sunt sigilate nu?
Multumesc,
Mihai
Arata acest topic
Pagina 1 din 1