cea mai reusita ''macheta''
Postat 21 May 2012 - 02:14 PM
In sfarsit am reusit sa realizez cea ma reusita ''macheta'' pentru ca colectia sa fie cu adevarat intregita este un deziderat ce-l recomand tuturor modelistilor ce nu au in colectie astfel de ''machete''.Aceasta machetuta are 5 zile si o cheama Sofia-Elena, nu este Revell sau Italeri sau Matchbox este Nemeth si ma rog la Dumnezeu sa continue pasiunea lui taticu.
Postat 21 May 2012 - 03:08 PM
Sa va traiasca si sa creasca mare si mai ales sanatoasa. Se vede ca si pe plan personal mai gresim cateodata si ori nu lipim toate piesele, ori mai grav, nu sunt toate pe culee . Acu... asta este, macheta a iesit bine, o sa ia premiul cel mare asa ca lucrurile minore nu mai conteaza .
Nu stiu, sa-ti zic in continuare spor la modelit?
Bafta si numai bine.
Nu stiu, sa-ti zic in continuare spor la modelit?
Bafta si numai bine.
Postat 21 May 2012 - 08:57 PM
Salutare! Ma inclin in fata ta camarade caci in aceasta lume care te pune pe ganduri ai avut curajul sa te apuci de o astfel de realizare , un copil ce pt multi oameni inseamna una din realizarile lor importante. Asa ca va doresc SANATATE ,CER SENIN SI MULTI ANI PE LOC (de s-ar putea) si daca un coleg te compatimea in privinta machetelor eu te voi compatimii peste 15 ani cand aceasta "macheta" isi va dori diferite aftermarketuri (nu te gandi la prostii ce echipeaza o bianca) dar astea sunt nimicuri , pe langa starile prin care vei trece cand vei auzi primulTA-TA,primii ,pasi si alte momente ce ti le poate oferii aceasta "macheta perfecta" asa ca fii si din partea mea pt acest suflet gingas cu ocazia onomasticii .Numai bine