Aceasta este una dintre machetele construinte de mine.Douglas A-26B Invader Marca Italeri scara 1/72 .
Va pun si cateva poze la dispozitie.
Spuneti va rog unde am gresit sau ce sa fac in vitor sau ce nu....... Sunt inca la inceput.
Pagina 1 din 1
Douglas A-26B Invader va rog dati cu parere
Postat 20 May 2012 - 10:56 AM
Servus Erik
In ansamblu arata bine, mai ales ca esti inca la inceput , important e tu sa fi multumit de munca ta. Aminteste-ti ca e un hobby si trebuie sa te relaxeze.
Ca si observatii as spune ca arata un pic ciudat vopseaua Al. , cred ca stratul a fost cam gros si presiunea aerografului cam mare sau e din cauza blitzului.
Atentie la rame, sau foloseste masti.
Felicitari si continua, va fi din ce in ce mai bine.
In ansamblu arata bine, mai ales ca esti inca la inceput , important e tu sa fi multumit de munca ta. Aminteste-ti ca e un hobby si trebuie sa te relaxeze.
Ca si observatii as spune ca arata un pic ciudat vopseaua Al. , cred ca stratul a fost cam gros si presiunea aerografului cam mare sau e din cauza blitzului.
Atentie la rame, sau foloseste masti.
Felicitari si continua, va fi din ce in ce mai bine.
Aceasta postare a fost editata de Romi: 20 May 2012 - 10:58 AM
Postat 20 May 2012 - 03:27 PM
E chiar frumos. Ce mi-a sarit in ochi e cutia care tine coada sus
Pentru a echilibra corect macheta, eu personal procedez asa: asamblez toate componentele majore (cu banda adeziva), si o sprijin pe doua scobitori in locul trenului principal. In felul asta pot sa vad cata greutate trebuie pusa in bot (sau unde e un pic de loc cat mai in fata). Pentru greutati folosesc bile de plumb pentru pescuit, fixate cu superglue.
Pentru a echilibra corect macheta, eu personal procedez asa: asamblez toate componentele majore (cu banda adeziva), si o sprijin pe doua scobitori in locul trenului principal. In felul asta pot sa vad cata greutate trebuie pusa in bot (sau unde e un pic de loc cat mai in fata). Pentru greutati folosesc bile de plumb pentru pescuit, fixate cu superglue.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1