Forum Machete,Modelism,Hobby: Black Pearl - Amati Hachette - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Black Pearl - Amati Hachette

#1 Useril este offline   catalins 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 02-July 11

Postat 16 May 2012 - 07:06 AM

Am vazut azi la chioscuri o noua revista (scoasa de Disney parca) cu o alta corabie fantoma: Piratii din Caraibe care ar avea in final 80 cm. lungime. Rog daca a cumparat cineva sa dea detalii:cate numere, cat va costa ulterior revista, ce complexitate. Scuze pentru off......

#2 Useril este offline   laly 

• Membru deplin
  • Inregistrat: 25-January 11
  • Interests:navomodelism

Postat 16 May 2012 - 07:32 AM

......?

Aceasta postare a fost editata de laly: 16 May 2012 - 07:49 AM

#3 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior
  • Postari: 1799
  • Inregistrat: 08-February 11
  • Interests:Tot ce nu tine de aviatie ca doar in aviatie lucrez.

Postat 16 May 2012 - 09:00 AM

@catalins Din ce oras esti ca e posibil sa fie un studiu de piata. Io n-am vazut in Bucuresti.
Daca ai vazut la chiosc corabia de ce n-ai intrebat acolo ce si cum ca sa ne lamuresti si pe noi.

Am intrebat la chioscul de unde cumpar SIB-ul. N-a auzit de asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 16 May 2012 - 09:22 AM

#4 Useril este offline   MoRb 

• Membru deplin
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-January 12

Postat 16 May 2012 - 09:34 AM

@ catalins nici eu nu am vazut, cred ca este un test, asa cum spune si leo. Insa fiind de Disney, probabil va fi ceva usor si rudimentar, adresandu-se celor mici

#5 Useril este offline   catalins 

• Membru deplin

Postat 16 May 2012 - 11:34 AM

Vezi postareaMoRb, la 16 May 2012 - 09:34 AM, a spus:

@ catalins nici eu nu am vazut, cred ca este un test, asa cum spune si leo. Insa fiind de Disney, probabil va fi ceva usor si rudimentar, adresandu-se celor mici

Ufff!!!! Cumpara-i eu primul numar. Asta costa 6,9 lei, urmatorul 11,9 iar restul 19,9 lei. Nu spune cate numere vor fi.
Nu-i de joaca! Chitul e produs de Amati pentru Hachette si modelul final va avea 80 cm lungime, 31,5 latime si 69,5 inaltime.

In primul numar vin doua planse cu piese din chila si coaste plus steagul piratilor, remarcabil de groase si de grele.

#6 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior

Postat 16 May 2012 - 11:57 AM

Frate, ce e asa de greu. Da pa goarna tot daca ai cumparat. Deschide un topic separat. Pune o poza cu ce ai primit la acest prim numar. Si mai ales, zi din ce oras esti ca doar nu e secret de stat.

Seaamana cu asta???

Imagine atasata: 2012-05-16_130526.jpg

Daca da, probabil studiu de piata - d'aia intrebam unde stai - si va avea 100 de numere. Prin alte tari a aparut.

P.S. Am deschis io un topic nou pe aceasta tema. Rog un moderator sa mute discutiile referitoare la "Black Pearl" pe acel topic.

Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 16 May 2012 - 12:28 PM

#7 Useril este offline   catalins 

• Membru deplin

Postat 16 May 2012 - 12:13 PM

Revin:

Disney este numai brand-ul, firma care livreaza corabia este Hachette. Atasez un scan de pe primle 2 planse. Chila are o grosime de 4 mm., iar coastele 6 mm. Par a fi construite din carton presat de mare densitate, dar nu-s sigur ca totusi piesele sunt taiate cu laser-ul.

Vezi postareaLeo2003, la 16 May 2012 - 11:57 AM, a spus:

Feate, ce e asa de greu. Da pa goarna tot daca ai cumparat. Deschide un topic separat. Pune o poza cu ce ai primit la acest prim numar. Si mai ales, zi din ce oras esti ca doar nu e secret de stat.

sunt din prapaditul de oras Videle, TR. Voi incerca sa pun maine poze cu toate alea. Din pozele din revista corabia are fffff multe detalii, imita cumva SIB-ul in sensul ca are o parte deschisa.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  DOC.PDF (24.84K)
    Numar de descarcari: 606

#8 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior

Postat 16 May 2012 - 12:20 PM

Deschid acest topic, deoarece, pe piata romaneasca se pare ca va aparea in curand acest produs. Deocamdata cred ca este vorba despre un studiu de piata.
Cam asa va arata si probabil va avea 100 de numere. Scara 1:43.
- lungime 800mm
- latime 315mm
- inaltime 695mm

Imagine atasata: 2012-05-16_130526.jpg

Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 16 May 2012 - 01:03 PM

#9 Useril este offline   staric 

• Membru senior
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 02-March 11

Postat 16 May 2012 - 01:29 PM

Pai ... rusii (iar) sunt inainte :rolleyes:

Imagine atasata: zhurnal_pirati_karibskogo_morya_soberi_chernuu_zhemchuzhinu_02.JPG

asta e forumul lor:
http://nacekomie.ru/...wforum.php?f=63

si asta e continutul ...

http://nacekomie.ru/...php?f=63&t=3063

#10 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 16 May 2012 - 03:02 PM

Credeti ca o sa apara inainte sa vada cum se va termina aventura Bismark? Parerea mea este ca in actuala piata romaneasca, trei publicatii de acest gen sunt mult prea mult.

#11 Useril este offline   titishor 

• Membru senior
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 15-December 11

Postat 16 May 2012 - 03:46 PM

Vezi postareaLeo2003, la 16 May 2012 - 12:20 PM, a spus:

Deschid acest topic, deoarece, pe piata romaneasca se pare ca va aparea in curand acest produs. Deocamdata cred ca este vorba despre un studiu de piata.
Cam asa va arata si probabil va avea 100 de numere. Scara 1:43.
- lungime 800mm
- latime 315mm
- inaltime 695mm

Atasament 2012-05-16_130526.jpg

Va aparea sau a aparut ?
"Catalins" a vazut-o deja la chioscuri

#12 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior

Postat 16 May 2012 - 04:22 PM

Eu cred ca va aparea in perioada cand se va termina SIB-ul sau imediat dupa. Eu, daca as fi la Hachette, asa as face. E riscant sa astepti pana la terminarea Bismarck-ului si sa apara DeAgostini cu "Victory".

@titisor A aparut, asa e. Toata lumea are dreptate, numai ca in mod sigur este un studiu de piata. Aparitia pe bune se face cu reclame televizate, bla, bla. Acum vor aparea, probabil, 4-5 numere si gata.

#13 Useril este offline   MoRb 

• Membru deplin
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-January 12

Postat 16 May 2012 - 04:28 PM

@ catalins: din cate stiu, revistele prin care construiesti/ colectionezi ceva sunt foarte des testate prin Alexandria sau TR, pentru a vedea cum se cumpara prin orasele mici de oameni cu venituri mai mici.

Si Videle nu e chiar asa urat, are multe lucruri bune. Am crescut acolo si prin imprejurimi.

#14 Useril este offline   Ady 

• Membru senior
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 29-January 11

Postat 16 May 2012 - 05:07 PM

Bine, noi nu stim ce succes a avut Mari corabii pe piata romaneasca; cate numere au fost produse si cate sunt vandute in fiecare saptamana. Studiul de piata nu cred ca e de mare ajutor pentru ei, avand in vedere ca sunt scoase deja doua modele, pur si simplu se consulta cu Deagostini. Adevaratul studiu de piata s-a impus la Mari corabii, ei au fost primii, au calcat pe teren virgin.
P.S. Parca suntem babe la colt de strada : ce apare maica, ce apare?:nea:

#15 Useril este offline   costin 

• Membru deplin
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 24-April 11

Postat 16 May 2012 - 07:08 PM

interesant. in Oradea nu am vazut inca.
dar oare nu ai putea face un codru de bine si pentru altii? de exemplu, ai avut o idee stralucita sa afisezi un scan

#16 Useril este offline   catalins 

• Membru deplin

Postat 16 May 2012 - 07:11 PM

Leule, topic-ul tau nu l-am gasit, am gasit alte 2 (Bobby si Axxel. Da, este vorba de chestia aia italiana.
Ma cam sperie ideea cu "testul de piata" la care se refera Morb. Adica cumpar ca prostu' cateva si dupa aia pauza.
Ma surprinde de altfel si materialul livrat. Foarte greu si foarte dur. Pai la dimensiunile finale ale corabiei, macheta ar trebui sa cantareasca cateva kile Imagine postata
Am incercat sa strapung materialul cu ce aveam la indemana - nici o treaba.
A, inca o chestie: pe revista scrie ca apare in ziua de joi; eu l-am cumparat miercuri dintr-un orasel de provincie. Poate apare si maine la voi :)

#17 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior

Postat 16 May 2012 - 07:30 PM

Uite AICI. Imagine postata Altii l-au gasit.
Daca nu vreti sa postati acolo ci aici... asta e. In fond nu e treaba mea ci a adminilor. Ca sa nu facem varza si topicul dedicat SIB-ului imi voi sista postarile pe acest topic pana cand adminii nu muta toata discutia referitoare la "Perla Neagra" pe topicul deschis de mine sau pe altul.
Ne "vedem" dupa curatenie. Nu glumesc, am mai facut-o si pe alt topic.

#18 Useril este offline   bobby 

• Membru senior
  • Postari: 741
  • Inregistrat: 18-June 11
  • Interests:none

Postat 16 May 2012 - 08:19 PM

Black Pearl este o corabie fictiva imaginata de Disney pentru seria filmului Piratii din Caraibe, pentru primul film a fost folosita o barje de metal imbracata cu lemn de la linia de plutire in sus, abia dupa aceea a fost construita corabia reala in toatalitate.

exista planuri corecte si foarte detaliate pe net si o multime de poze cu corabia reala si cu modele ale ei, modelul de la hachette seamana... dar nu prea rasare.

Este un model foarte frumos si extrem de simplu de construit mai bine luati planurile si o faceti de la zero. eu am facut-o doar din furnir de tei si bisturiu, iar Axxel din ladite de zarzavat....

:hi:

Aceasta postare a fost editata de bobby: 16 May 2012 - 08:20 PM

#19 Useril este offline   ACHRISTIAN 

• Membru senior
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 09-November 11

Postat 16 May 2012 - 10:25 PM

[quote name='bobby'

exista planuri corecte si foarte detaliate pe net si o multime de poze cu corabia reala si cu modele ale ei, modelul de la hachette seamana... dar nu prea rasare.

:hi:
[/quote]

Buna !Faci referire la planurile de hartie sau ai gasit altceva?Daca da,un link ceva !Multumesc!

#20 Useril este offline   bobby 

• Membru senior
  • Postari: 741
  • Inregistrat: 18-June 11
  • Interests:none

Postat 16 May 2012 - 10:44 PM

exista planuri in format electronic pe care fiecare le poate scoate pe hartie la ce scara doreste, sunt planurile dupa care am construit-o si eu pe a mea, nu mai stiu linkul exact dar de undeva de aici : http://mellpapa.lolipop.jp/BP001.html

sunt si in rezolutie mare tot pe undeva pe acolo, le aveam si eu dar fiind destul de mari le-am sters de pe server

pe a mea Perlutza o puteti vedea in linkul din semnatura ;-)

L.E. rog frumos un admin sa corecteze in titlul topicului "Black"

Aceasta postare a fost editata de bobby: 16 May 2012 - 11:08 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi