Ce am mai facut si eu Avioane 1/72
Postat 08 February 2019 - 11:47 PM
Foarte frumoase. Britten Norman BN2 Islander; superb. Avionul ăsta încă se mai fabrică !
Frumos și foarte elegant și Beechcraft-ul.Încă în producție și el, după mai bine de 50 de ani de la primul zbor. Adevărate legende în clasa lor.
Bravo, felicitări.
Frumos și foarte elegant și Beechcraft-ul.Încă în producție și el, după mai bine de 50 de ani de la primul zbor. Adevărate legende în clasa lor.
Bravo, felicitări.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 08 February 2019 - 11:52 PM
Postat 15 July 2019 - 03:36 PM
Am sa va prezint noul kit Hobby Park C-130B la 1/144.
Cand deschizi cutia zici : "Nu iese un Herk din asta, dar hai sa vedem....."
Iar la final zici: "E cel mai bun in scara asta"(ar mai fi inca 1 varianta Minicraft )
Desigur la capitolul munca e un volum bunicel , doar e un Amodel ..
Plastic moale, bavuri, ceva de inbunatatit la forma palelor,chit, decaluri superbe(5 variante) pt 2 avioane,
daca faceti rost si de rezervoare suplimentare puteti face si un 6191(Minicraft-Academy are).
Insa iata ce a iesit
PS: Revin cu mai multe poze daca e cazul..
Multumesc domnule Pavel pt zbatere .
Cand deschizi cutia zici : "Nu iese un Herk din asta, dar hai sa vedem....."
Iar la final zici: "E cel mai bun in scara asta"(ar mai fi inca 1 varianta Minicraft )
Desigur la capitolul munca e un volum bunicel , doar e un Amodel ..
Plastic moale, bavuri, ceva de inbunatatit la forma palelor,chit, decaluri superbe(5 variante) pt 2 avioane,
daca faceti rost si de rezervoare suplimentare puteti face si un 6191(Minicraft-Academy are).
Insa iata ce a iesit
PS: Revin cu mai multe poze daca e cazul..
Multumesc domnule Pavel pt zbatere .
Aceasta postare a fost editata de Romi: 15 July 2019 - 03:42 PM
Postat 03 April 2021 - 10:57 AM
Ți-a ieșit foarte frumos !!
Din ce "goodies" ne-a prezentat Romi la început , tind să cred că a folosit măștile dedicate pentru realizarea acestui superb "digital camo" al Suhoi-ului.
Acuma , nu știu ce efect ar avea în practică, dar arată extrem de bine !
Spor maxim și sănătate !
Din ce "goodies" ne-a prezentat Romi la început , tind să cred că a folosit măștile dedicate pentru realizarea acestui superb "digital camo" al Suhoi-ului.
Acuma , nu știu ce efect ar avea în practică, dar arată extrem de bine !
Spor maxim și sănătate !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 03 April 2021 - 10:58 AM