Forum Machete,Modelism,Hobby: Vand colectia Mari Corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vand colectia Mari Corabii Constructia este la prima faza

#1 Useril este offline   ButonEL 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 30-December 07

Postat 08 May 2012 - 12:56 PM

Vand colectia Mari Corabii. Am ajuns cu lucrarea la stadiul care se vede in fotografii.

Numerele sunt urmatoarele:
1 - 36 (unde sunt lucrate doar de la 1 la 15),
si de la 52 - 63.

Toate numerele 16 - 36 si 52 - 63 sunt complete, nu lipseste nimic din ele, sunt prezente toate piesele. Majoritatea numerelor sunt sigilate dar mai sunt cateva care au pungile desfacute insa sunt neatinse (ca sa zic asa).

Ce lipseste din colectie sunt numerele de la 37 la 51 si de la 64 pana in prezent deoarece nu le-am mai cumparat.
Singurele lucruri care lipsesc din colectie sunt sculele, adica pila, pensula, scula de bagat cuie si mini rindeaua cu hartie abraziva.

Cu regret sunt nevoit sa vand colectia dar nu am ce sa fac, motivul este unul financiar.

Pretul pentru tot ce se vede este de 600 lei.
Am nevoie de bani asa ca nu pot accepta schimburi.
As prefera ca predarea sa se faca personal deoarece cel ce vrea sa cumpere sa vada pe ce da banii, nu vreau vorbe rautacioase.
Nu ma incanta ideea de a trimite prin posta/curier deoarece piesele si lucrarea facuta pana acum sunt fragile. Indiferent daca trimit prin curier sau posta nu pot garanta integritatea coletului pana la destinatie.
Pentru contact astept PM.
Imagine atasata: Fotografie0028.jpgImagine atasata: Fotografie0029.jpgImagine atasata: Fotografie0030.jpg
Imagine atasata: Fotografie0031.jpgImagine atasata: Fotografie0034.jpgImagine atasata: Fotografie0037.jpg

#2 Useril este offline   ButonEL 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 30-December 07

Postat 14 May 2012 - 08:48 AM

S-a vandut tot. Multumesc pentru suport. Imagine postata

Se poate inchide anuntul.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis