Forum Machete,Modelism,Hobby: Swedish Artillery of Charles XII - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Swedish Artillery of Charles XII Zvezda 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 24 April 2012 - 06:17 PM

Am "zugravit" doar cativa artileristi si tunul suedez de 2 pounds,restul setului,l-am trimis la un amic strainez.Un set excelent[http://www.plasticso...spx?id=1714],cu detalii si pozitii excelente.Fara bavuri,dar destul de greoi la vopsit:
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 24 April 2012 - 07:48 PM

Dani, o treaba excelenta! Am si eu figurinele de rigoare dar n-am intrat inca in ele. Sa vorbesc cu b00gie, poate ne facem timp unul dintre noi sau impreuna. As fi foarte curios in ce culori ai atacat tunul. Postez ceva mai jos, inca in curs de lucru, la o dimensiune mai mare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN7888.jpg
  • Imagine atasata: DSCN7892.jpg

#3 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 24 April 2012 - 08:38 PM

Dani, figurinele arata bine, ca de obicei. Imi place foarte mult si tunul. La figurine am insa o mica obiectie la nuanta fetelor. Par cam pamantii fetele la unele dintre figurine. Poate este de vina si lumina. In rest... :clapping:

JangBogo, accept cu placere. Timp sa gasim. Poate reusim la vara, in vacanta. :)

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 24 April 2012 - 08:47 PM

Mersi!
"Am si eu figurinele de rigoare dar n-am intrat inca in ele. Sa vorbesc cu b00gie, poate ne facem timp unul dintre noi sau impreuna."????...v-ati coalizat in pictarea figurinelor?

In privinta vopsirii tunului,am inceput c-un wash cu nitro cu negru Tamiya,apoi un dry-brush cu acrilice Agama: wood peste lemnul din angrenaj,bronz peste teava si metalic pe zonele metalice.La final i-am mai tras un wash subtil cu burnt umber,tot acrilic-din ce-am citit,am inteles ca lemnul din angrenaj era tratat cu ceva ulei ars,asa ca ultimul wash ,i-a dat acea nuanta.

Ce tun e ala din poza si ce scara?Daca nu e montat definitiv,eu zic sa-i dai jos teava si sa-i cureti bavura aia,vopseste-o neagra complet,apoi fa-i un dry-brush cu metal.

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 24 April 2012 - 08:54 PM

Scuze,acum am observat ca sunteti amandoi din Craiova...fericitilor,as minti daca as spune ca nu sunt invidios pe voi. :devil:
Boogie,mersi,ai dreptate cu fetele ,si nu numai lumina e de vina,cred ca e ultimul wash.Oricum ,cred ca le fac si-o vigneta mica si atunci le mai dau un dry-brush cu culoarea pielii.

#6 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 24 April 2012 - 09:20 PM

Vezi postareadani, la 24 April 2012 - 08:47 PM, a spus:

Mersi!
"Am si eu figurinele de rigoare dar n-am intrat inca in ele. Sa vorbesc cu b00gie, poate ne facem timp unul dintre noi sau impreuna."????...v-ati coalizat in pictarea figurinelor?

In privinta vopsirii tunului,am inceput c-un wash cu nitro cu negru Tamiya,apoi un dry-brush cu acrilice Agama: wood peste lemnul din angrenaj,bronz peste teava si metalic pe zonele metalice.La final i-am mai tras un wash subtil cu burnt umber,tot acrilic-din ce-am citit,am inteles ca lemnul din angrenaj era tratat cu ceva ulei ars,asa ca ultimul wash ,i-a dat acea nuanta.

Ce tun e ala din poza si ce scara?Daca nu e montat definitiv,eu zic sa-i dai jos teava si sa-i cureti bavura aia,vopseste-o neagra complet,apoi fa-i un dry-brush cu metal.

Dani, mersi mult pentru informatii. Da, a fost doar un experiment, nu-i nimic inca definitivat. E interesanta sugestia ta, negru total cu metal peste. Inca mai caut documentatie, fiind vorba de un tun britanic, introdus in uz dupa 1805, in contextul razboaielor cu Napoleon (deci la vreun secol distanta de subiectul topicului tau). Voi reveni cu poze cand m-apuc de el, deocamdata incerc sa termin cele doua figurine Ek Castings. Cu scuze pentru interventia mea off topic.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi