Pagina 1 din 1
Romanian Panther colors?
Postat 20 March 2006 - 08:33 PM
Buna seara
Am vazut profil din panther in cartie "Trupele Blindate din Armata Romana 1919-1947".
Me place place mult este da ca nu are crus neagra E project n°14598/Aprilie 2037.
Eu am doua cartie si coloare sunt diferit entre la doua
Ce color e este panther?
A+
Sril
Am vazut profil din panther in cartie "Trupele Blindate din Armata Romana 1919-1947".
Me place place mult este da ca nu are crus neagra E project n°14598/Aprilie 2037.
Ce color e este panther?
A+
Sril
Postat 20 March 2006 - 09:00 PM
Citeaza
Buna seara
Ce color e este panther?
A+
Sril
Ce color e este panther?
A+
Sril
Buna seara Sril,
Pantherele folosite de armata romana erau vopsite khaky.
Uite o poza cu o defilare in Bucuresti 1946 cu Panthere romanesti cu crucea regelui Mihai.
Postat 21 March 2006 - 04:35 PM
ACUMA DEPINDE CE MODEL DE PANTHER VREI SAL FACI DACA SUNT CELE FOLOSITE DE DIVIZIA TUDOR VLADIMIRESCU CARE A FOST FORMATA DIN PRIZONIERI ROMANI CARE AU VRUT SA LUPTE DE PARTE RUSILOR INAINTE DE 23 AUGUST, ATUNCIA ERAU CU CAMO GERMAN SHI INSEMNE RUSESTI, DACA VB DE CELE ROMINESTI DUPA 45 SUNT KHAKY TOTAL DUPA MODELUL RUSESC
Postat 21 March 2006 - 07:08 PM
Buna seara
Va multumesc pentru respunere rapida, pozele si indicatii de vopsire.
Me intereseaz un din perioda 48-50 cu RPR (Rassemblement Pour la Republique, partidul din presidente actual Jacques Chirac :hammer:) Si e mai simplu da ca un crus de regele Mihai.
Cu un Panther Tamiya la 48 se fi perfect.
A+
Sril
Me intereseaz un din perioda 48-50 cu RPR (Rassemblement Pour la Republique, partidul din presidente actual Jacques Chirac :hammer:) Si e mai simplu da ca un crus de regele Mihai.
A+
Sril
Postat 21 March 2006 - 08:24 PM
Citeaza
Buna seara
Me intereseaz un din perioda 48-50 cu RPR (Rassemblement Pour la Republique, partidul din presidente actual Jacques Chirac ) Si e mai simplu da ca un crus de regele Mihai.
A+
Sril
Me intereseaz un din perioda 48-50 cu RPR (Rassemblement Pour la Republique, partidul din presidente actual Jacques Chirac ) Si e mai simplu da ca un crus de regele Mihai.
A+
Sril
Atunci fotografia de jos este mai potrivita. Oricum tot khaky erau pictate si aveau emblema RPR (Republica Populara Romana) pe turela pe ambele parti.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1