Ce-am adunat,in timp. Mari si mici ,pe categorii , altfel spus Colectia mea.
Postat 22 April 2012 - 11:29 AM
Postat 22 April 2012 - 11:34 AM
Poate am avea mai mult succes daca am scoate la mezat toate cutiile intregi ce stau pe sus sau pe podele, atragand uneori privirile reprobabile ale consoartelor....
Sa tot fie cam de un boutique, asa....
- Longine, ce ti-a venit sa scoti acuma gugulele la curatat ? Urmatoarea sarbatoare (1 mai muncitoresc) se serbeaza pe afara, nu in casa.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 22 April 2012 - 11:36 AM
Postat 22 April 2012 - 12:14 PM
AdiP, la 22 April 2012 - 11:34 AM, a spus:
Sa tot fie cam de un boutique, asa....
- Longine, ce ti-a venit sa scoti acuma gugulele la curatat ? Urmatoarea sarbatoare (1 mai muncitoresc) se serbeaza pe afara, nu in casa.
Nu stiu; cred ca un sentiment de culpa;sau sa fie nostalgia ??
Cat despre restul... TACIII nu atrage zeii asupra ta !!!!
Uite Stefan:asta ar fi partea ,sa-i spunem , inca "nenascuta" ,a familiei(incerc poze mai mari,care pot fi mai usor "scanate"
cu mentiunea cu nu-s toate; voua va pot arata;stiu sigur ca n-o sa ma credeti ... nebun
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 April 2012 - 12:33 PM
Postat 22 April 2012 - 12:26 PM
OdlHammer, la 22 April 2012 - 12:21 PM, a spus:
Ogo)) Cite cutii, nu simti greutate pe suflet?))
Multumesc frate OdlHammer.
Kubel-ul este un Tamyia + Aires = un typ 239 Holzgas.
Intreg topicul il gasesti aici pe forum;a aparut cu vreo 2-3 ani in urma.
Sufletul meu este usor,ca o pana. Nici nu incerc sa-mi inchipui cat ar fi de greu ,fara cutiile alea.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 April 2012 - 12:26 PM
Postat 22 April 2012 - 12:32 PM
OdlHammer, la 22 April 2012 - 12:26 PM, a spus:
Ba da,le am pe amindoua : si T 28 si Leopold K5. Ziceam eu ca nu apare toata lumea in poze
Pentru T 28 (cat si pentru T 35) mi-as dori mult niste senile Friul( şi rana din pulpă nu mă lasă!).
Cat despre Leopold... ar fi o idee,insa trebuie timp.Mult timp de lucru. Desigur.Sunt de-acord.
Postat 22 April 2012 - 03:41 PM
Citeaza
Din astea trei tagme isi trage obirsia o categorie mai speciala: KIT COLECTOR-ul. Este o specie aparte, ce zace pe fundul unei gropi adinci. Il recunosti usor: cum vede o macheta il furnica degetele, tensiunea ii sare la 22/11, pulsul e pe undeva la 140, portofelul arde, devine greu si nu se lasa pina nu pune mina pe macheta, chiar daca mai are vreo trei acasa. Are o multime de cutii si cutiute pe care le bibileste si sterge de praf in fiecare seara; isi alege o macheta pe care promite solemn ca o va face miine (mai are vreo doua incepute de acum un an, dar ce conteaza!). Pe marginea acestei gropi ne plimbam cu totii, mai scapam inauntru un picor, o mina sau pin'la git! Kit colector-ul isi are mintuirea la Herr Docktor sau prin vreun tirg de vechituri. Apoi se apuca de altceva: pescuit, timbre, femei sau stinge capace de bere, depinde de virsta!
Postat 22 April 2012 - 03:45 PM
Lasand din tonul glumet(sper sa nu fi intrecut masura) sunteti un adevarat almanah (sau almanahe ) in machetele astea acusi 2 zile am studiat topicul cu "blindatele de cercetare" DON sa fiti sanatos sa le faceti pe toate si inca pe atatea din ce ati facut si veti mai lua , deci pe un cer senin spor la machetit si satisfactii.
Postat 22 April 2012 - 06:07 PM
Caporalmusat ,frateee ; n-a trecut furtuna de praf p-aci,dar ma uit la fiecare dintre ele si imi amintesc o vreme ,sau o data ,sau o intamplare legata de zilele ce-au fost. Si pana mai oftez ,pana le mai vorbesc putin ,iaca,am sters si prafu'. Si sa stii: ma simt mai bine ,vorba ceea :Sufletul stie masura..
Postat 25 April 2012 - 08:58 AM
Tot ce ne trebuie e sa fie ziua de vreo 63 de ore si o viata direct proportionala
Spor la treaba si sa vedem in continuare colectia, caci nu cred ca e gata, nu?