Pagina 1 din 1
ultime lucrare
Postat 18 April 2012 - 06:03 PM
Cazacul este superb. Imi place foarte mult cum lucrezi. Imi place cum redai luminile si umbrele si cat de realist arata bazele. Acesta este unul din favoritii mei.
Apropos, parca imi aduc aminte ca promiteai intr-un alt topic mai multe figurine Rackham... [Sper ca nu ma inseala memoria]
Apropos, parca imi aduc aminte ca promiteai intr-un alt topic mai multe figurine Rackham... [Sper ca nu ma inseala memoria]
Postat 19 April 2012 - 02:26 PM
b00gie, la 18 April 2012 - 06:03 PM, a spus:
Cazacul este superb. Imi place foarte mult cum lucrezi. Imi place cum redai luminile si umbrele si cat de realist arata bazele. Acesta este unul din favoritii mei.
Da ai dreptate...promitea un wip cu o base in lucru...am facuto...dar a ramas la camera de posa "desparuta" di bagagele mele la aereoport de Treviso impreuna cu trusa de pictura si piesa....trebuie ca face unu...stiu...te rog scusa-ma ai rabdare putin ...te rog.
Alberto
Postat 19 April 2012 - 08:24 PM
Imi pare foarte rau pentru pierderi.
Cat despre scuze... nu ai de ce sa iti ceri scuze. Wip prezinti numai daca vrei si iti face placere. Chiar si numai lucrarile finale pe care le prezinti aici pe forum sunt o incantare. Dar dintr-un wip pas cu pas cred ca am avea multe de invatat de la tine.
Cat despre scuze... nu ai de ce sa iti ceri scuze. Wip prezinti numai daca vrei si iti face placere. Chiar si numai lucrarile finale pe care le prezinti aici pe forum sunt o incantare. Dar dintr-un wip pas cu pas cred ca am avea multe de invatat de la tine.
Postat 20 April 2012 - 09:07 AM
b00gie, la 19 April 2012 - 08:24 PM, a spus:
Imi pare foarte rau pentru pierderi.
eu am invatat mult aic...
Alberto
Arata acest topic
Pagina 1 din 1