Pagina 1 din 1
Site Nou cu Recenzii ale seturilor 1/72 WWII Germans
Postat 14 April 2012 - 06:24 PM
Sunt mai mult decat bucuros sa va anunt ca dupa nenumarate teste si incercari, am reusit in sfarsit sa imi lansez site-ul me dedicat figurinelor de nemti in WWII la scara 1/72.
Unii dintre voi stiu ca de ceva ani pictez si scriu recenzii privind seturile de figurine ce vizeaza armata germana la scara 1/72. Acum toate acestea se pot regasi intr-un singur loc, in jur de 400 de seturi privind acest subiect.....
Cu exceptia informatiilor standard oferite de recenzii, sunt disponibile si alte informatii de interes cum ar fi de exemplu Painting guide.
Site-ul include mii de soldati pictati din peste 400 de seturi realizate de industriile mass production si de nisa in plastic, rasina, si metal alb.
Aceasta este adresa site-ului: http://www.ww2germans.com
Sper sa va placa si astept parerile voastre despre el. Daca va place, nu uitati sa il adaugati la Favourites... :)
Mai jos sunt cateva imagini din miile de poze disponibile pe site
Cristian Florescu
Unii dintre voi stiu ca de ceva ani pictez si scriu recenzii privind seturile de figurine ce vizeaza armata germana la scara 1/72. Acum toate acestea se pot regasi intr-un singur loc, in jur de 400 de seturi privind acest subiect.....
Cu exceptia informatiilor standard oferite de recenzii, sunt disponibile si alte informatii de interes cum ar fi de exemplu Painting guide.
Site-ul include mii de soldati pictati din peste 400 de seturi realizate de industriile mass production si de nisa in plastic, rasina, si metal alb.
Aceasta este adresa site-ului: http://www.ww2germans.com
Sper sa va placa si astept parerile voastre despre el. Daca va place, nu uitati sa il adaugati la Favourites... :)
Mai jos sunt cateva imagini din miile de poze disponibile pe site
Cristian Florescu
Postat 14 April 2012 - 09:58 PM
Postat 15 April 2012 - 12:16 AM
dany, la 14 April 2012 - 10:48 PM, a spus:
FELICITARI , Panzer_Grenadire !
Arata foarte profi !
Desi nu sint prea vorbaret , imi plac foarte mult lucrarile tale si pasiunea cu care iti inobilezi munca .
Arata foarte profi !
Desi nu sint prea vorbaret , imi plac foarte mult lucrarile tale si pasiunea cu care iti inobilezi munca .
Imi pare extrem de bine ca il consideri astfel, intr-adevar m-am chinuit foarte mult cu el.... practic este al doilea site, primul (pe care nici nu l-am mediatizat) nu mi-a placut asa ca am facut un altul de la 0....sincer a fost extrem de mult de lucru, numai sa adun toate review-urile si imaginile de prin calculatoare a luat o gramada...
Mai este putin de lucru, dar greul a trecut....
Postat 15 April 2012 - 11:23 PM
La o asa munca si rezultate, chiar ca merita un site pe masura. Felicitari pentru efortul meritoriu, am fost foarte incantat de ceea ce am apucat sa "rasfoiesc". Eu zic ca-i mai bine sa-l vada in primul rand strainezii, dar, poate cand vei avea timp, n-ar strica si o pagina in romana.
Ti-am pus un link si pe contul meu de facebook.
Un mare bravos inca o data!
Postat 16 April 2012 - 11:35 AM
JangBogo, la 15 April 2012 - 11:23 PM, a spus:
La o asa munca si rezultate, chiar ca merita un site pe masura. Felicitari pentru efortul meritoriu, am fost foarte incantat de ceea ce am apucat sa "rasfoiesc". Eu zic ca-i mai bine sa-l vada in primul rand strainezii, dar, poate cand vei avea timp, n-ar strica si o pagina in romana.
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si linkarea pe facebook.....
In ceea ce priveste pagina in romana, din pacate aceasta varianta este aproape exclusa avand in vedere ca sunt incluse in jur de 700 de pagini scrise cu Arial 10...Traducerea lor ar dura extrem de mult timp....
Totusi, am ales sa promovez Romania prin includerea unei sectiuni speciale dedicate tarii noastre iar un articol cu informatii istorice, geografice si alte chestii de interes pentru stainezi vor urma cat de curand.... Cred ca printr-un site in engleza promovam mai bine atat Romania cat si modelismul autohton.....Din cate stiu eu acesta este singurul website in engleza in materie de hobby, ceea ce cred ca este benefic....
b00gie, la 16 April 2012 - 06:32 AM, a spus:
De-a dreptul impresionant volumul de munca din spatele a tot ceea ce este prezentat pe site. Felicitari pentru site [atat pentru aspect cat si pentru continut], pentru perseverenta si pentru rezultate.
Keep up the good work!
Keep up the good work!
Multumesc mult si intr-adevar, realizarea lui a implicat foarte multa munca si sacrificii..... asa ca sunt extrem de bucuros ca va place....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 16 April 2012 - 11:33 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1