Ce vreau să spun e că, în general, e mai greu să scoţi un model vopsit corect, decât unul super uzat. E nevoie de mai mult simţ artistic, de mai multă logică, de mai multe cunoştinţe tehnice (atât în ale vopsitului, cât şi de cunoaştere a "sculei" propriu zise).
E relativ uşor să dai cu "noroi" şi "rugină" peste tot, dar mai greu să gândeşti de ce o anumită zonă prinde praf, de ce alta prinde noroi, de ce apar pete de ulei pe undeva, de ce aici sare vopseaua, cum apare rugina prin unele locuri. De ce nu e logic c a un anumit obiect să stea pe unde este pus, etc, etc.
De asta spun că obuzierul ăsta (autopropulsat) îmi place, nu sare calul pe niciunde (cu excepţia mitralierei). Dar şi asta poate fi înţeles, prin limitările scării de reprezentare şi ale culorii în sine.
Bine, ăsta ar fi un topic separat. Despre modelul ăsta, concluzia mea este un 10 fără rezerve!
Eu, oricum, nu voi ajunge la nivelul ăsta, am limitări severe în unele privinţe! Dar ştiţi cum este, cel ce nu poate face un lucru
![:sorry:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif)
, devine critic!
Aceasta postare a fost editata de Sheniloiu: 14 April 2012 - 10:29 PM