Lancia Delta Integrale 16F HASEGAWA 1/24 (PE incluse in KIT)
Postat 13 October 2012 - 06:06 PM
Salut,
Urmaresc de cand ai inceput acest model. Este excelent!!! (Il urmaresc si pe dincolo, unde postezi )
Am observat un mic detaliu...lucrezi la singura companie producatoare de masini din Romania? Daca da, poate ne auzim si in timpul programului. Si la Bucuresti, la mine in echipa suntem doi care facem si ne-ar prinde bine niste sfaturi
Urmaresc de cand ai inceput acest model. Este excelent!!! (Il urmaresc si pe dincolo, unde postezi )
Am observat un mic detaliu...lucrezi la singura companie producatoare de masini din Romania? Daca da, poate ne auzim si in timpul programului. Si la Bucuresti, la mine in echipa suntem doi care facem si ne-ar prinde bine niste sfaturi
Postat 27 November 2012 - 08:33 AM
Salut LDH, in ceea ce priveste marca scaunului si al centurilor, ai dau dreptate lui michi. Nu trebuie sa fie neaparat aceeasi marca. Uite o poza unde este exact asa cum a facut michi : scaun Sparco, centuri Sabelt.
Michi, vazind poza postata griul scaunului mi se pare putin prea deschis.
La teava de esapament mai ai de lucru, mai poti pune linistit putin rosu si fum acolo unde tu ai dat albastru, culoarea este un fel de brun-violet de regula acolo. Albastru este mai mult in zonele drepte ale tevilor de esapament.
In rest arata fain! Baga mare!
Michi, vazind poza postata griul scaunului mi se pare putin prea deschis.
La teava de esapament mai ai de lucru, mai poti pune linistit putin rosu si fum acolo unde tu ai dat albastru, culoarea este un fel de brun-violet de regula acolo. Albastru este mai mult in zonele drepte ale tevilor de esapament.
In rest arata fain! Baga mare!
Postat 21 December 2012 - 08:17 PM
@September, la noi in grupa mare, avem pe Gigione, care e innebunit sa arate macheta murdara... da, exista si exceptii, masini/motociclete de curse care trebuie sa arate "folosite" dar nu murdare ca un camion sau un offroad. Si de la ultima intalnirea, am ramas asa, ca trebuie mai murdara, ca e prea curata, ca etc... Si ideea e sa-l si enervam pe michi, dar asta citesti doar tu, el nu trebuie sa stie.
Gata cu off topicul ca iar scoate michi pistoalele
Gata cu off topicul ca iar scoate michi pistoalele