Forum Machete,Modelism,Hobby: sherman firefly - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

sherman firefly

#21 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 29 April 2012 - 08:05 PM

Vezi că Grizzlea e "tătic" la 1/72, i-ai picat probabil cu tronc cānd te-ai apucat să lucrezi la scara asta. Bafta ta!
Urmăreşte-i topicurile, are nişte tehnici interesante de vopsire, eu nu lucrez la scara asta şi nu mă īncumet să le aplic.
Un amic de-al meu spunea că modelismul e o pasiune pentru copii īntre 9 şi 90 de ani. Presupun că nu ai nici una din vărstele astea, deci ai timp!
Sfatul meu - mai cumpără o machetă, dar nu te apuca de ea direct, deshide un topic şi, dacă subiectul este interesant, vei primi sfaturi de te vei sătura! Pas cu pas. Apoi te apuci de construcţie uşurel, fără grabă. Şi neapărat ceri ajutor cānd ai neclarităţi sau dai de probleme.
Dar vezi să fie un model mai comun, nu o raritate, ca să poţi primi cāt mai multe informaţii. Va fi interesant, te asigur! Īţi sugerez un alt Shermy, ai aici cāţiva colegi de forum doldora de informaţii despre "ţestoasa" asta! Aproape că nu poţi da greş!

#22 Useril este offline   combat18 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 15-May 11

Postat 29 April 2012 - 08:44 PM

Zici ca mi-ai citit gandurile Sheniloiule,asta am de gand sa cumpar o macheta si sa o iau usurel postand constant aici.RESPECT!

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi