Uneori nu mai am chef sa trag fire prin cala rotilor si tagari la ceasurile din cabina...
Asadar altceva, nu neaparat mai simplu!
N-as zice ca-mi plac olandezii si politica lor ultraliberala, dar intotdeauna mi-au fost dragi culorile KLM,chit ca am citit ca nu ar avea cele mai bune servicii...
Asadar m-am inarmat cu un B-767 Zvezda la 1/144 (magnific kit),de la PARCMODELS,decaluri de la DRAW DECALS (SUA),vopsele Revell si un lac lucios spray de la Praktiker. Vopsea lucioasa alba-jos,alb+albastru-sus,alb +argint in diferte tonuri pe aripi si motoare.
Am preferat sa chituiesc geamurile si sa pun decaluri,mi se pare o solutie mai mult decat eleganta la acesta scara! Dupa zile bune de "lupta",rezultatul se poate vedea mai jos,cu mentiunea ca nu l-am reusit asa lucios cum l-as fi dorit ,parte din vina lacului...Am lac lucios Model Master,de buna calitate dar e cam galbiu si as vrea ca albul sa ramana alb...De aceea am folosit lacul din spray, e perfect incolor,dar nu i-am reusit (inca) dilutia corespunzatore...
Acum ca e terminat as mai face cateva 767 ,American Airlines,S 7 Siberia,DHL,Royal Brunei,etc...
Mai jos poze cu originalul (au avut 3,al meu PH-BZK-supranumit Zeeland Bridge) pana in 2006 la KLM ,in prezent la Air Astana si macheta mea.
Sper sa va placa .
Vali
Aceasta postare a fost editata de Vali: 03 April 2012 - 01:48 PM