GAZ AAA Bz 38/3 Fuel Tank (sau Бензобак) Conversie Zvezda/Miniart/Armo
Postat 22 April 2012 - 02:52 PM
Si ca sa fie total logic, ai putea sa faci, Longinus, profiluri diferite pe fiecare roata de rezerva...
Daca nu este prea tarziu...
Postat 22 April 2012 - 03:01 PM
michi-ro daca cele de rezerve sint ,,mai uzate" decit cele puse in actiune e acceptabil, atunci cum ramine cu latimea pneurilor?
Personal cred ca celea de la miniart sint extraordinare ca detalizare in comparatie cu zvezda...
Ma gindeam- poate ar fi o solutie sa le acoperi cu brezent?
Eu le-as lasa asa cum sint...
Postat 22 April 2012 - 05:47 PM
Desigur,puteam sa folosesc rezervele (pentru ca le am) de la Miniart ,care,odata asamblate arata la fel ca celelalte roti de pe model :adica la fix..
Problema : rotile Miniart sunt nitel mai late decat cele de rasina ,si nu intra in locasurile de pe aripi; de aici rezulta ca toata roata de rezerva ar fi iesit mai inafara si ajungeam sa le fixez undeva pe ...portiera. .
Cat despre a "sculpta" amprentele pe rotile de rasina,asa incat sa arate ca cele de pe model....hai sa fim seriosi
Postat 22 April 2012 - 07:08 PM
Zic ca sint 2 tipuri de roti diferite cele pe care le propune Zvezda si cei de la Miniart. Au dreptul la viata ambele probabil, nu stiu care a aparut mai inainte de alta- dar cred ca e ok si asa. Nu cred ca este exclusa varianta ca rotile de rezerva sa difere de cele active pe axe.
Apropo seria de Gaz-onuri de la Zvezda sint repackuri de la TOKO.
Postat 13 May 2012 - 04:49 PM
Un pic nu-mi place cum se imbina usa de pe partea stanga a cabinei ,altfel arata foarte bine .
Ps. A , am mai observat ceva . Cred ca trebuia sa " ciupesti" nitel vopseaua , avand in vedere uzura , pe clantele usilor , scari , poate putin pe la bara de protectie ,( etc.) eu as mai fi facut eventual ca jantele rotilor sa aiba un aspect usor mai invechit decat vehicolul.
Aceasta postare a fost editata de dany: 13 May 2012 - 05:25 PM
Postat 13 May 2012 - 05:38 PM
Dany asa este,imbinarile pieselor cabinei nu sunt prea fericite (usa stanga este doar un exemplu). Pentru usa aia trebuia sa folosesc chit pe la imbinari,insa nu stiu ce-ar fi iesit.
Despre ciupituri pe la clante si/ori bara de protectie nu-i prea tarziu ,se poate "ciupi" cu putin grafit ,chiar si-acum.
Jantele... .Sa vad.
OdlHammer ,kitul polonezilor a costat parca 30 de euro (daca bine retin) pe Jadar.
Postat 14 May 2012 - 04:50 PM
Bravos pentru realizare.
Postat 16 May 2012 - 08:24 PM
Acum musai sa va puneti in acord : Dany si tu spuneti sa le "jumulesc"putin ,Bussu zice sa le prafuiesc mai abitir, Cum sa fac?
Stiu,raspunsul ar fi media,nu? jumulite usurel si totusi pline de praf.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 16 May 2012 - 08:40 PM
Postat 17 May 2012 - 07:35 AM
Postat 17 May 2012 - 09:13 AM
caporalmusat, la 17 May 2012 - 07:35 AM, a spus:
Salutare si multumiri si tie bunule caporal.
Niciodata nu folosesc "intaritor de recul" cand lucrez la machete.Risc sa crape teava sau sa sa blochez mecanismele.
Sau sa pun rotile invers.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 17 May 2012 - 09:14 AM