Macheta de la Zvezda se pare ca este o replica destul de apropiata de ceea ce fabrica uzina 183 pe la inceputul lui 1944.
Anul trecut am facut si eu aceiasi macheta, cu inmatriculari romanesti . Spre norocul meu am descoperit ca am avut in dotare acea versiune . Spre exemplu este unul sectionat la MM iar altul intreg la Arsenal Parc in Orastie, jud. Hunedoara. Despre o inmatriculare reala a acestei versiuni(construita de fabrica 183) in Armata Romana, nu am gasit referinte; in concluzie l-am inmatriculat fictiv

.
Imbinarile la cutia blindata o sa-ti dea putin de lucru , mai ales placa de blindaj din spate, unde vin esapamentele . Aceasta nu o sa se imbine foarte bine cu lateralele. In consecinta cand vei aplica kit s-ar putea sa pierzi o serie de nituri. Nu te chinui sa le salvezi, mai bine reconstruiestele.
Alta problema este cordonul de sudura de pe turela ; nu este foarte corect ca pozitionare. Vezi planuri sau foto.
De asemeni senila este oribila. Doar daca o lipesti de galeti, in partea superioara, va avea o forma corespunzatoare
In privinta galetilor, depinde ce versiune vrei sa faci. Din cate mai tin minte pe T34 (toate variantele: 76 si 85) au fost peste 20 de tipuri de galeti. La variantele utilizate pana tarziu dupa WW II vei gasi galeti chiar si de T54 si T55.
Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva documentatie, inclusiv planuri in scara, da-mi un PM.