Salutare!
Va prezint un Japonez facut in anul trecut inaintea catastrofei de la Fukushima, parca am avut o presimtire..
Foarte bun kit! Recomand tuturor!
Am folosit vopsea acril de la Zvezda, vopsea ulei Sonnet, MIG pigments.
Sper sa va placa modelul!
Pagina 1 din 1
JGSDF NBC Nuclear & Biochemical Detection Vehicle Trumpeter 1:35
Postat 25 March 2012 - 12:04 AM
Nu ma pricep la tancuri, asa ca nu dau sfaturi. Ma gandesc ca poate, personal mi-ar fi placut f. putina uzura pe partile metalice de jos, ar spori efectul de realism. Si la roti, parca as mai fi accentuat un pic, simetric, prafuirea. O jumatate verticala e plina, cealalta nu, parca tancul nu "ar calca" cu toata roata. S-ar putea sa ma insel si-mi cer scuze anticipat. E doar o chestie de gust personal.
Altfel, e foarte frumos realizat, imi place tare mult cum ai realizat mitraliera,extrem de reusita.
Mult spor in continuare si poate revii cu alte proiecte! Ca talent de la Dumnezeu e clar ca exista!
Altfel, e foarte frumos realizat, imi place tare mult cum ai realizat mitraliera,extrem de reusita.
Mult spor in continuare si poate revii cu alte proiecte! Ca talent de la Dumnezeu e clar ca exista!
Postat 25 March 2012 - 12:33 PM
OdlHammer, la 25 March 2012 - 12:12 AM, a spus:
Am avut ca scop sa-l fac *curatel* din cauza ca Japonezii nu-l prea scot la aer) Doar la exercitii, sau in cazul meu Fukushima...
Si dup-aia, il iau la frecat cu periuta de dinti electrica.
Imi place mult de tot macheta si nivelul foarte delicat / echilibrat in care ai utilizat tehnicile de uzura. Bravos.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1