Pagina 1 din 1
New Jersey de la Rewell
Postat 24 March 2012 - 10:50 AM
Salut. De curand m-am apucat de repararea unui model cumparat gata montat si vopsit cu ceva ani in urma, si pe care l-am cam neglijat.
Kitul este Rewell, 1/350. Are cateva probleme si lipsuri, iar ajutorul dvs imi va fi de folos. Am cumparat si un set de PE, dar sunt pentru Tamiya. Sunt cateva diferente, peste care sper sa trec cu bine
Din pacate fostul proprietar a folosit din abundenta ciano-acrilat la detaliile mici asa ca vor fi cateva probleme in zona castelului, unde nu pot sa despart puntile sa montez detaliile asa cum trebuie.
Postez imagini cu ce am facut deocamdata. Sper sa iasa bine. Spor la modelit !
Kitul este Rewell, 1/350. Are cateva probleme si lipsuri, iar ajutorul dvs imi va fi de folos. Am cumparat si un set de PE, dar sunt pentru Tamiya. Sunt cateva diferente, peste care sper sa trec cu bine
Din pacate fostul proprietar a folosit din abundenta ciano-acrilat la detaliile mici asa ca vor fi cateva probleme in zona castelului, unde nu pot sa despart puntile sa montez detaliile asa cum trebuie.
Postez imagini cu ce am facut deocamdata. Sper sa iasa bine. Spor la modelit !
Postat 31 March 2012 - 10:43 AM
Dupa ce am reusit sa iau examenul de brevet, am mai muncit putin la macheta.
Am chituit 2 crapaturi pe suprastructura de langa cosul prova, am montat platformele Phalanxurilor, am slefuit toate hublourilr si am refacut tevaraia de scurgere a apei, am refacut din nou catargul, am confectionat o piesa lipsa pe puntea etalon babord si am vopsit tot ansambul. Iata si pozele:
Am montat si antenele la statiile de tragere pentru tunurile de 40mm
Am chituit 2 crapaturi pe suprastructura de langa cosul prova, am montat platformele Phalanxurilor, am slefuit toate hublourilr si am refacut tevaraia de scurgere a apei, am refacut din nou catargul, am confectionat o piesa lipsa pe puntea etalon babord si am vopsit tot ansambul. Iata si pozele:
Am montat si antenele la statiile de tragere pentru tunurile de 40mm
Postat 24 April 2012 - 02:28 PM
Salut! Macheta este aproape gata. Ca sa nu dau o groaza de bani pe o punte Laser-cut am decupat din puntea veche tot ce se putea folosi: aerisiri, guri de magazie, babale, nari, si le-am montat pe o placa de 1mm de balsa lipita de un carton de 0.5 mm, intarita cu cateva traverse tot de balsa pe dedesubt. Sunt multumit de cum a iesit. Pentru puntile suprastructurii am facut prima oara un sablon de hartie apoi din balsa de 1mm. Am luat fiecare bucata de balsa si am strans-o cu patentul intre 2 cartele de telefon pana s-a transformat intr-o o foita fina. Arata si bine si nu se mai vede la balustrada. Am dat pe corp cu un lac acrilic lucios de la un magazin de pictura, apoi am aplicat filtre cu negru, maron burnt umber, alb si albastru ultramarin. Am incercat si un pin-wash si un dry-brushing, dar e loc de mai bine. Mai sunt cateva detalii ca salupele puntea eliport, elicele. Sper ca va bucura ochiul ca si mie. Va salut cu respect!
Spor la modelit!
Spor la modelit!
Postat 24 April 2012 - 09:57 PM
Salutare. Frumoasa nava mai ales ca sora geamana USS MIssouri a fost vedeta in 2 filme ; si macheta e frumoasa mai ales ca i-atiadus unele inbunatatiriri si e bine ca a-ti si terminato (am un prieten care are aceiasi macheta de cum a aparut pe piata si tot gandinduse la modificari si inbunatatiri o are si acusi in cutie) daca-mi permiteti o sugestie , puntea trebuie "inchisa " la culoare http://www.google.ro...r:1,s:131,i:109 se gaseste prin magazine gen dedeman si altele lacuri cu bait in ele si puteti incerca cu asa ceva , nu stiu exact ce specie de lemn e la puntea respectiva dar seamana cu tec-u asa cum are bricu Mircea acum. Sanate si vant din pupa
Postat 01 May 2012 - 06:57 PM
Imi place cum a iesit. Felicitari.
Sunt curios ce nuanta de gri a-ti folosit. Ma intereseaza pentru ca m-ar bate gandul sa-mi upgradez nava, acelasi model dar alt producator, respectiv Minihobbymodels, construit cu ani in urma.
Felicitari si bravo pentru munca depusa.
Cristian
Sunt curios ce nuanta de gri a-ti folosit. Ma intereseaza pentru ca m-ar bate gandul sa-mi upgradez nava, acelasi model dar alt producator, respectiv Minihobbymodels, construit cu ani in urma.
Felicitari si bravo pentru munca depusa.
Cristian
Arata acest topic
Pagina 1 din 1