KV 2 Trumpeter 1:35
Postat 24 March 2012 - 10:10 AM
Extrem de bine realizat . Senilele ma dau gata...Uzura place mult la mine....Sudura si urmele de metal nefinisat foarte realiste...De prelata si automat nu mai zic...
La cat mai multe , ca ai ce arata....
P.S. Avem oare placerea sa-l vedem "live" la Alba Iulia ?
La cat mai multe , ca ai ce arata....
P.S. Avem oare placerea sa-l vedem "live" la Alba Iulia ?
Aceasta postare a fost editata de busila: 24 March 2012 - 10:12 AM
Postat 24 March 2012 - 11:55 PM
Foarte frumos realizat! Poate totusi gasesti vreo solutie, cu ajutorul vreunui coleg binevoitor, sa-l trimiti la Alba-Iulia. Chiar ar fi pacat sa nu-l vada mai multa lume. Un efort pe cinste si, personal, ma bucur ca mai am o excelenta sursa de inspiratie! Calde felicitari!
Postat 07 May 2012 - 07:14 PM
Banuiesc ca actiunea se petrece undeva prin primavara - vara lui '42 pentru ca altfel slabe sanse ca PPsh 41 -ul sa se afle pe aparatoarea KV - ului. Si asi vrea sa te intreb din pura curiozitate de ce ai lasat "USA" deschisa in spate stiind ca interiorul kitului este gol?
In rest LA CAT MAI MULTE
Spor AlexO.
In rest LA CAT MAI MULTE
Spor AlexO.
Postat 07 May 2012 - 07:30 PM
Aproape din orice unghi nu te-ai uita in cazul cind usa este deschisa ca pe foto nu se prea vede nimic acolo! Plus la toate usa din spate era deschisa doar in cazul cind se monta sau demonta mosntrul de tun - doar atit!
Usa am deschis-o doar ca mi sa parut mai interesanta imaginea *compozitia* cu ea deschisa decit inchisa)
Nu am fixat-o in pozitia deschisa) asa-ca nu e mare greutatate so inchid)
Usa am deschis-o doar ca mi sa parut mai interesanta imaginea *compozitia* cu ea deschisa decit inchisa)
Nu am fixat-o in pozitia deschisa) asa-ca nu e mare greutatate so inchid)