un pret bun si foarte utila celor care au probleme cu vederea si nu numai:
http://www.buzzshop....nte-cu-bec.html
Pagina 1 din 1
Lupa cu gaica pentru fixat pe frunte
Postat 22 March 2012 - 04:39 PM
Am asa ceva si este foarte utila. Are un sistem de doua lupe binoculare ce pot modifica marirea si inca o lupa monoculara ce face ca sistemul sa mareasca suficient de mult pentru detalii mici. Sta foarte bine pe cap. Un singur lucru e total inutil: sistemul de iluminat! Bate aiurea, lumina e slaba.
Postat 22 March 2012 - 06:36 PM
sistemul de iluminat poate fi modificat si facut sa bata cum trebuie dar tot inutil va ramane in conditiile unei iluminari corespunzatoare a locului de "munca"
iar pretul este exagerat de mare se gasesc identice la 19 lei, nu dau link sa nu fac le reclama degeaba dar cautati pe goagal
iar pretul este exagerat de mare se gasesc identice la 19 lei, nu dau link sa nu fac le reclama degeaba dar cautati pe goagal
Postat 22 March 2012 - 09:19 PM
bobby, la 22 March 2012 - 06:36 PM, a spus:
sistemul de iluminat poate fi modificat si facut sa bata cum trebuie dar tot inutil va ramane in conditiile unei iluminari corespunzatoare a locului de "munca"
ca si Z sint multumit de achizitie
parerea mea e ca gresesti mistere, pentru ca important este sa le facem bine colegilor nostri (chiar daca implicit si altora), sa ne ajutam intre noi; poate ca eu am platit mai mult, macar ceilalti sa beneficieze de preturi mai bune
prin urmare fa bine tuturor si scrie link-ul:)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1