Forum Machete,Modelism,Hobby: Tornado ADV, Revell 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tornado ADV, Revell 1/72

#1 Useril este offline   dodos 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 21 March 2012 - 10:46 PM

Am inceput constructia acestui kit, undeva in vara trecuta, ca pe un omagiu adus acestui sub-tip care a iesit din serviciul RAF la inceputul lui 2011. Reprezinta o aeronava apartinand 229 OCU (Operational Conversion Unit), o unitate destinata efectuarii trecerii la exploatare, atat pentru personalul navigant cat si pentru personalul tehnic.
Deasemenea doresc sa dedic aceasta "realizare" lui Niki care m-a ajutat si mobilizat in momentul in care macheta risca sa ramana neterminata din lipsa de motivatie.
Imagine atasata: 1.jpgImagine atasata: 2.jpgImagine atasata: 3.jpgImagine atasata: 4.jpgImagine atasata: 5.jpgImagine atasata: 6.jpgImagine atasata: 7.jpgImagine atasata: 8.jpg

#2 Useril este offline   Romi 

• Membru senior
  • Postari: 1933
  • Inregistrat: 05-September 05
  • Interests:Aviation

Postat 22 March 2012 - 06:29 PM

Like!

#3 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 22 March 2012 - 07:02 PM

:friends:

Imi place cum ai lucrat cockpit-ul!
Ce s-a intamplat cu vopseaua de pe con? Nu s-a asezat cum trebuie sau sunt simulate urme de uzura?

Cheers! :good:

#4 Useril este offline   dodos 

• Membru senior
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 22 March 2012 - 07:22 PM

Tocmai tu Brutus? Eram sigur ca o sa fiu tras de ureche pe tema conului :shiftyninja: Cum lucrarea s-a lungit cam mult, si cum stii ca utilizez amestecuri facute dupa ochi, am renuntat sa fac conul cu suflaiul si l-am vopsit la pensula (vopselele amestecate si diluate puternic sunt de nefolosit daca iei o luna pauza). Am mai smirgheluit pentru ca au iesit ceva brazde, am acoperit cu vopsea iar, smirgheluit...de fapt weathering, ce mai incoace si incolo...:-D

#5 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 22 March 2012 - 10:14 PM

Si un pic de atentie la chituirea bordurilor de atac-se vede imbinarea jumatatilor de aripa (cerneala argintie e un bun ctc-ist)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi