Zamolxis?... Sa mai astepte!!! Dacia 106 AD
Postat 17 March 2012 - 07:06 PM
Va prezint partea I a unei lucrari pe care o planuiesc de mult.
Dacia, 106 AD.
Sarmisegetuza a cazut... dusmanul este peste tot, strigandu-si triumful... ROMA VICTOR, ROMA VICTOR...
Rezistenta dacilor este darza iar mandria lor pe masura.
Aceasta este povestea si tematica acestui subiect.
Prima parte contine un soldat roman din trupele auxiliare.
Figurina este Pegaso 54-109.
Am impartit acest proiect in cateva subproiecte. Capul, scutul, figurina, armele.
Iata capul. Mai intai o faza intermediara:
Iata capul terminat:
Dacia, 106 AD.
Sarmisegetuza a cazut... dusmanul este peste tot, strigandu-si triumful... ROMA VICTOR, ROMA VICTOR...
Rezistenta dacilor este darza iar mandria lor pe masura.
Aceasta este povestea si tematica acestui subiect.
Prima parte contine un soldat roman din trupele auxiliare.
Figurina este Pegaso 54-109.
Am impartit acest proiect in cateva subproiecte. Capul, scutul, figurina, armele.
Iata capul. Mai intai o faza intermediara:
Iata capul terminat:
Postat 18 March 2012 - 12:05 AM
b00gie, la 17 March 2012 - 09:27 PM, a spus:
...
Ai redat superb trasaturile fetei. Iar subiectul nu poate decat sa ma incite. Inteleg ca vei realiza o diorama? As avea o rugaminte. Poti sa detaliezi putin cum ai realizat coiful?
Da, va fi o diorama. Cu placere. Vezi mai jos.
busila, la 17 March 2012 - 10:45 PM, a spus:
Frumos facut...pentru cei care nu se incumeta inca sa se apropie de o figurina,nu detaliezi ce si cum ai facut ?...
Sigur.
1. Am aplicat un strat de Tamiya grey primer peste tot.
2. Pe fata si pe gat am aplicat vopseaua acrilica de baza pt. piele. (3 straturi subtiri) - Andrea Flesh Paint Set
3. Pe coif am aplicat, mai intai Vallejo Oily Steel 865 pe toata suprafata (2 straturi). Apoi cu Vallejo Brass 801 pe ornamentele coifului.
4. Am pictat fata si gatul cu doua medii. Ochii cu acrilice si restul cu vopsea de ulei.
5. Am aplicat un wash: Paynes Grey + Lamp Black pe toate partile din otel. Cu un servet absorbant am sters excesul de vopsea de ulei, dupa ce solventul s-a evaporat.
6. Am aplicat al doilea wash: Van Dyke Brown + Burned Sienna numai pe ornamentele din bronz.
7. Am aplicat lumini pe partile din otel cu email MM Chrome Silver.
8. Am aplicat lumini pe ornamentele din bronz cu vopsea acrilica Vallejo Old Gold 878.
Postat 24 March 2012 - 07:34 PM
Am mai avansat un pic. Mai am de lucrat cateva detalii precum ultimele lumini pe "fular".
Pantalonii, picioarele si bratele sunt vopsite in primul strat (acrilice) si vor urma. Planuiesc sa lucrez cu vopsele de ulei tot ce este piele pe brate si picioare. Pantalonii vor fi lucrati in acrilice.
Ce veti vedea este lucrat in acrilice (camasa rosie, fular) si vopsea de ulei (haina de piele cu franjuri de sub armura - nu stiu cum se numeste, curele). Pe armura am aplicat un wash 50/50 payne gray + lamp black. Lumini cu MM Chrome Silver si Brass + Old Gold.
Pantalonii, picioarele si bratele sunt vopsite in primul strat (acrilice) si vor urma. Planuiesc sa lucrez cu vopsele de ulei tot ce este piele pe brate si picioare. Pantalonii vor fi lucrati in acrilice.
Ce veti vedea este lucrat in acrilice (camasa rosie, fular) si vopsea de ulei (haina de piele cu franjuri de sub armura - nu stiu cum se numeste, curele). Pe armura am aplicat un wash 50/50 payne gray + lamp black. Lumini cu MM Chrome Silver si Brass + Old Gold.
Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 24 March 2012 - 07:35 PM
Postat 26 March 2012 - 11:05 PM