machete carton machetele mele constructie proprie
Postat 29 April 2013 - 08:16 AM
Extraordinare machete.
Chiar voiam sa intreb daca rotile sunt tot din carton.
Nu stiu daca exista o categorie speciala pentru genul asta de machete la concursuri dar ar merita sa le aduci la Saloanele de la Muzeul Militar, daca se mai tine si la Alba.
Felicitari !
Nu stiu daca exista o categorie speciala pentru genul asta de machete la concursuri dar ar merita sa le aduci la Saloanele de la Muzeul Militar, daca se mai tine si la Alba.
Felicitari !
Postat 29 April 2013 - 02:05 PM
wurger, la 29 April 2013 - 08:16 AM, a spus:
Extraordinare machete.
Felicitari !
Felicitari !
pentru macheta aceasta am ales sa folosesc roti din comert dat fiind faptul ca incerc sa o fac RC dar la restul le-am confectionattotdincarton
Postat 08 February 2014 - 05:04 PM
LDH, la 08 February 2014 - 12:17 PM, a spus:
Desi sunt multe subiecte la care nu scriu le urmaresc cu placere ca si pe acesta.
Multa munca la cartoane si rabdare.
Frumos si interesant ce faci
Felicitari!
Am vazut ca lucrezi la mai multe scari de executie.
De nu le faci la aceiasi scara?
Spoor!
Multa munca la cartoane si rabdare.
Frumos si interesant ce faci
Felicitari!
Am vazut ca lucrezi la mai multe scari de executie.
De nu le faci la aceiasi scara?
Spoor!
cand am listat planurile le-am listat in format a3 si corespund scarii 1/22 ,nu am mai modificat nimic,dar mi-a trecut prin minte sa "standardizez" scara 1/22 pentru o eventuala diorama ,
- ← Bergepanther (Bergepanzer) - Sd.Kfz. 179
- Blindate
- Krauss Maffei KM m11 Pritschenwagen/versiune tarzie →