Impresionant ca a reusit in felul asta....Si totusi noi suntem romani. Si gandindu-ne la Vuia mai zic o data altfel: Si noi suntem romani (ca si el adica). Si Cosmonautul - General - Ambasador Dumitru Prunariu, care intr-adevar si-a scrantit mana dand autografe la toata lumea. Va dati seama ca daca americanii ar fi avut un singur cosmonaut cu autograful lui ati fi putut cumpara .....Las Vegasul, sa zicem.
Merita vazuta emulatia (macar pentru o zi) a profanilor cu "profesionistii". Merita vazut baiatul lui Marian Panait care dadea interviu unui nene de la o televiziune si spunandu-i (la cei 9 ani ai sai) ca el e modelist de cand era mic
, si intrebat care e ultima lui lucrare a raspuns (pe drept cuvant) - Tancul IS-3 de la Roden la 1/72 si acum lucrez la un He 51....De a ramas nenea cu gura cascata si cu un zambet incredul. Asta intamplandu-se in timp ce in sala de expozitii erau cativa machetisti care ar fi putut sa-i fie bunici.....Si toata lumea vorbea la per-tu si nimeni nu afisa o morga din aia de ministru al machetismului.
Multumesc Cartula - pentru chinul cu etichetele si organizarea (imi pare rau ca nu ai putut veni). Multumesc Crios - tot pentru organizare si pentru modestie si pentru cuvintele foarte legate si pline de sens din deschidere (Da-da, eu chiar ma uitam in spatele lui Antoniu sa vad unde au pus promterul). Multumesc Olaf - ca ai pus umarul si ai lasat cumva impresia ca toti expozantii au fost interesati de bunul mers al expozitiei (
), si pentru spiritul tanar si optimist pe care reusesti sa-l insuflii grupului.
Multumesc Toni - pentru afisul pe care lumea s-a batut si care a aratat BESTIAL si, n-as vrea sa fac un pacat dar m-a strigat sotia cand la promo pe TVR intr-o pauza la meci se PROMO-va expozitia (sau centenarul) si cred ca am vazut EZACT afisul tau (cel putin culorile alea erau) (si nu cred ca o sa iei ceva drepturi - da, tu sa fi sanatos)
Multumesc Eugen - ca ai luat in carca benevol, tiparirea si impartirea afiselor, cu multa rabdare chiar daca s-a mai strecurat si cate un personaj mai dubios.
Le multumesc si tuturor expozantilor ca au facut efortul sa se desparta de "COPII" lor pentru o luna, astfel incat sa afle si altii ca exiistam si mai dam si din picioare pe deasupra.
De ce multumesc ? Pentru ca ce am simtit azi la vernisaj m-a incarcat pentru o lunga perioada cu "bile de aparare impotriva marlanismului cotidian si a ignorantei" si acum de cate ori ma voi intalni cu o situatie din asta mai putin placuta, scot o bila d'asta si o trantesc imaginar in mecla idiotului provocator.
Salut ! Ne vedem sambata.