Salonul National de Modelism Militar - editia a IV-a Bucuresti
Postat 24 September 2012 - 11:23 AM
Desii e off topic mentionez amaraciunea mea si uimirea unui pusti in privinta lasarii de izbeliste a blindatelor din curtea muzeului si acelasi "fenomen" intalnit si anul trecut masini parcate chiar in fata liniei de TAB-uri . Made in Romania . Sanatate si cer senin.
Postat 24 September 2012 - 12:22 PM
Postat 24 September 2012 - 04:30 PM
Postat 24 September 2012 - 07:51 PM
La deschidere, organizatorii (din plan apropiat spre plan indepartat: Locotenent Colonel Constantin Lupu din partea Muzeului Militar, General ® Ion Guzu si profesor Neculai Moghior ) cu un minut inainte de deschiderea oficiala
O parte dintre cei prezenti, unii expozantii altii doar vizitatori
INCAS, inca o editie prezent cu macheta (multumim Leule!)
In unele vitrine s-au mai facut modificari de ultima ora asa ca acestea arata oarecum diferit de cele din poze inclusiv vitrina de la intrare care acum este plina de sus pana jos cu tot felul de "bunatati".
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 24 September 2012 - 07:54 PM
Postat 24 September 2012 - 09:09 PM
cuvinte de genul felicitari,bravo nu isi au rostul pentru a-i multumi.
Doar sa ii dea cel de sus sanatate lui si familiei sale sa mai faca asa ceva
BRAVO Cristi
Jos palaria
Postat 25 September 2012 - 07:42 PM
victordegalati, la 24 September 2012 - 09:09 PM, a spus:
Sa nu-ti faci probleme din cauza asta, Victor!
Iti doresc ca problemele tale sa se rezolve si te asigur inca o data de respectul si prietenia mea.
In ceea ce priveste Salonul, multumirea mea cea mai mare este ca alaturi de cei trei oameni din poza de mai sus reusim sa cream un loc in care macar o luna pe an colegii si prietenii nostri sa se simta bine, sa poata arata pasiunea lor, in direct, tuturor celor interesati.
Va asigur ca pe langa profesorul Moghior care acum este pensionar, generalul ® Guzu, locotenentul colonel Lupu si "personul" meu mai sunt si alti "nevazuti" care au pus umarul ca toate acestea sa existe incepand de la carat vitrine pana la a pune la dispozitie vitrine, protocol, premii, etc. Desi sparta in bucati, comunitatea inca functioneaza ceea ce este benefic modelismului romanesc in general.
@ mdo, bucuria mea este la fel de mare ca si a ta si ca si a celor care se bucura de patru ani de existenta acestui Salon.
Voi mai reveni cu poze pe durata desfasurarii Salonului.
Bucurestenii ma vor gasi in expozitie in fiecare sambata si duminica intre orele 11 si 13, la masuta, facandu-mi de lucru cu cate ceva modelistic in ceea ce se numeste anul acesta: "Atelierul micului modelist".
Bafta!
Postat 25 September 2012 - 08:10 PM
Postat 29 September 2012 - 03:20 PM
1. Chit ca nu ma preocupa sectiunile blindate si figurine, ca de fiecare data aceste exponate sunt nemaipomenite prin mutitudinea detaliilor realizate de catre autori. Felicitari tuturor!
2. Corvette-ul de la sectiunea auto este extraordinar! A trebui sa ma uit repede pe eticheta sa verific daca nu cumva e vorba de vreo macheta gata facuta din metal. Nein, doar Revell si pricepere!
3. Realizarile cu specific naval ale domnului de la Galati - minunate! Modelism pur!
4. Mi-a facut mare placere sa vad de aproape MiG-ul 21 si F-ul 16 ale lui Gabi Chelaru. Ingrijit lucrate si vopsite!
5. F-urile 105 Thunderchief ale lui Lucian... Best Of Show!!!
Felicitari voua tuturor care ati putut ajunge sa umpleti vitrinele Salonului! La cat mai multe!
Postat 29 September 2012 - 06:52 PM
Ca si anul trecut am incercat ca in vitrina aflata la intrarea in "Salon" sa existe un cumul a ceea ce va putea sa vada vizitatorul in expozitie.
Autorii lucrarilor din vitrina de la intrare sunt: Alin Ionescu, Lucian Millo (avion din colectia lui Livian Stanciu), David Cercel (merge pe 11 ani, dar nu de modelism, ci de viata), Lucian Milosan, Mihai Peligrad, Claudiu Stanescu si familia Dumitrescu de la al cu barba sura pana la al ... mic.
Am sa incerc sa vin cu poze pe intreaga periada in care se desfasoara "Salonul".
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 29 September 2012 - 06:53 PM
- ← Spectacol aeronautic Craiova 27 octombrie 2012
- Evenimente & expozitii
- Expo in memoriam Dan Vizanti →