Salonul National de Modelism Militar - editia a IV-a Bucuresti
Postat 30 September 2012 - 01:09 PM
niki, la 29 September 2012 - 03:20 PM, a spus:
Lucrarile lui Gabi Chelaru:
anakinu, la 30 September 2012 - 09:25 AM, a spus:
Ma bucur ca-ti plac. Am sa mai pun.
Bafta!
Postat 30 September 2012 - 01:56 PM
Ca tot a fost o poza cu vitrina de la intrare pe langa zburatoarele lui Anakinu -avioane superbe vopsite si inmatriculate romaneste care probabil au iesit din ouale monstru de se mirau fritz de ele era si un BTR-60 inmatriculat romaneste al domnului Visan , caruia i-am vazut si TR-580 foarte interesant cum l-o fi facut. Felicitari inca o data participantilor si domnului Crios
Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 30 September 2012 - 01:58 PM
Postat 30 September 2012 - 04:03 PM
Postat 30 September 2012 - 06:16 PM
caporalmusat, la 30 September 2012 - 01:56 PM, a spus:
Asa este caporale, din cauza de cauza l-am omis pe Valeriu Visan cand am facut lista celor ce expun in vitrina de la intrare, dar ca sa ma ierte am sa incep prin a spune o poveste ... poveste ce-i cu totul si cu totul adevarata, dar si legata de Salonul de la Bucuresti din acest an.
Povestea spune ca nea Vali Visan e mare iubitor de machete (nu doar sa le priveasca, ci sa le si construiasca) si ca in ultimii ani un subiect pe care l-a indragit a fost legat de Cotul Donului si luptele ce s-au dat acolo in cel de-al doilea W.W. (sau pe romaneste: razboi mondial).
In felul asta, la 66 de ani de la luptele purtate la Cotul Donului, nea Visan publica in revista Modelism International numarul 5-6/2008 un amplu articol legat de aceata tema. Mai zilele trcute am reciti minunatul articol din care-mi permit sa postez prima pagina.
Anul trecut, la inchiderea celei de-a treia editie a Salonului bucurestean, nea Visan a propus ca in editia din acest an, cand se implines 70 de ani de la Cotul Donului, sa facem un colt, un fel de grup din acela de ... constructie si fiecare sa prezinte lucrarile si cea mai cea va fi premiata. Vali Visan a pus la bataie si premiul pentru asta, premiu ce consta intr-un kit de blindat.
Am vorbit cu prieteni de la muzeu si acestia au facut un panou pe care se afla sase poze facute in timpul luptelor de la Cotul Donului, panou care sa intregeasca coltul dedicat micii competitii gandite, create si sponsorizate de Vali Visan.
Voi reveni si cu alte prezentari, dar pana atunci
Bafta!
Postat 30 September 2012 - 08:32 PM
Felicitari celor ce expun si respectoasa plecaciune in fata lui Crios, caruia, dupa cate imi dau eu seama, ii datoram in cea mai mare parte existenta acestui eveniment . Azi, gazda fiind se ocupa si de o figurina, incercand sa vopseasca intr-o lumina care nu-l ajuta deloc.
Postat 02 October 2012 - 09:06 AM
O sa incerc ca si in acest an sa dau o tura prin cel mai frumos muzeu din tara dupa parerea mea, profitand si de aceasta expozitie de machete.
Vazute de aproape constituie o incantare, o gura de oxigen a vremurilor actuale.
Postat 08 October 2012 - 01:37 PM
Leo2003, la 07 October 2012 - 06:41 PM, a spus:
Da, dar un span interesant.
Sambata am facut si o modificare prin mutarea unei lucrari dintr-o vitrina in vitrina cu Cotul Donului
Au fost si vizitatori,
unii dintre ei veniti de la Galati
(Kamikaze si Victordegalati)
Victor n-a venit cu mana goala. A adus cu el o lucrare in desfasurare.
Duminica, printre vizitatori s-a aflat si atasatul militar al Italiei, o cunostinta mai veche a celor ce frecventeaza intalnirile de la "Viking art and hobby shop".
Bafta!
Postat 23 October 2012 - 02:52 PM
@Buss, joi este 25 nu 27. Ca principiu, niciodata nu voi deschide si nu voi inchide salonul in mijlocul saptamanii ci numai sambata sau duminica.
Ne vedem sambata 27 la Muzeul Militar.
Bafta!
- ← Spectacol aeronautic Craiova 27 octombrie 2012
- Evenimente & expozitii
- Expo in memoriam Dan Vizanti →