LAV-Z, la 17 April 2012 - 12:24 AM, a spus:
Eu zic ca merge foarte bine. Chiar excelent. Ai avansat foarte mult cu lucrarea. Ce parere ai despre ea? Iti face placere s-o executi? Esti multumit de calitatea figurinelor?
este prima data cand am dea face cu figurine 1/35 si pot spune ca mie calitatea mi s-a parut ok (dar era loc de mai bine , la cai care sunt elemente destul de mari se potrivesc la limita piesele ,ramanand mereu ceva spatii , sau poate nu le am eu suficient ) , cat despre problema sesizata cu piciorul ai dreptate , dar greseala am facut-o nu la lipirea picioarelor unde am poza si era ok ci la lipirea un pic gresita a mainii stangi care a ridicat figurina cu 1-2 mm , o sa incerc sa corectez (mijlocul nu e lipit de picioare ,dar mainile sunt lipite de corp , sa vad ce pot face)
despre lucrare pot sa spun ca e "de suflet" , fiind mai in varsta 35 ani , am prins in tinerete cam toate filmele ce se difuzau inainte de revolutie si imediat dupa cu pieiile rosii , am citit winetou pe la 9 ani si alte zeci de carti , si din cauza asta am ramas cu oarecare nostalgie fata de america anilor 1800 si vestul salbatic . de asta nici nu ma grabesc cu finalizarea ei ,dorind sa imi iasa destul de bine !
revin si cu vesti de pe alte fronturi : am gasit grund ,retarder , spray cu lac mat si chit si doream sa intreb ce parere aveti despre pensulele italieri (sunt mai ieftine =10 lei fata de tamiya la 17-25 bucata) si ce pensule sau scule sunt :.POINTED BRUSH de la tamiya ?
ramane ca saptamana asta sa caut niste abraziv cat mai fin , o sa vorbesc cu un var de-al meu care are un servis unde vopseste masini si stiu ca "freaca" mult inainte de vopsire unele zone chituite si cred ca la o masina in stadiul ala inainte de vopsire tre sa fie f fin
Aceasta postare a fost editata de vercingetorix: 17 April 2012 - 07:48 AM