Forum Machete,Modelism,Hobby: Ajutor! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ajutor! Figurine 1/35...

#121 Useril este offline   vercingetorix 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 27-February 12

Postat 17 April 2012 - 07:11 AM

Vezi postareaLAV-Z, la 17 April 2012 - 12:24 AM, a spus:

Din cate vad, vercingetorix, nu cred ca scapi fara sa slefuiesti trecerile la cei doi cai. Figurinele mi se par OK cu exceptia bavurii pe piciorul stang al indianului. O alta chestie care sa o verifici este pozitia aceluias picior. Mai bine spus genunchi. Genunchiul nu trebuie sa stea in pamant? Daca este o problema, nu-i nimic. Vei ajusta cand faci terenul dioramei. Daca asa trebuie sa fie, ignora comentariul meu. Tu ai figurina in mana si vei lua decizia finala.
Eu zic ca merge foarte bine. Chiar excelent. Ai avansat foarte mult cu lucrarea. Ce parere ai despre ea? Iti face placere s-o executi? Esti multumit de calitatea figurinelor?

este prima data cand am dea face cu figurine 1/35 si pot spune ca mie calitatea mi s-a parut ok (dar era loc de mai bine , la cai care sunt elemente destul de mari se potrivesc la limita piesele ,ramanand mereu ceva spatii , sau poate nu le am eu suficient ) , cat despre problema sesizata cu piciorul ai dreptate , dar greseala am facut-o nu la lipirea picioarelor unde am poza si era ok ci la lipirea un pic gresita a mainii stangi care a ridicat figurina cu 1-2 mm , o sa incerc sa corectez (mijlocul nu e lipit de picioare ,dar mainile sunt lipite de corp , sa vad ce pot face)
despre lucrare pot sa spun ca e "de suflet" , fiind mai in varsta 35 ani , am prins in tinerete cam toate filmele ce se difuzau inainte de revolutie si imediat dupa cu pieiile rosii , am citit winetou pe la 9 ani si alte zeci de carti , si din cauza asta am ramas cu oarecare nostalgie fata de america anilor 1800 si vestul salbatic . de asta nici nu ma grabesc cu finalizarea ei ,dorind sa imi iasa destul de bine !
revin si cu vesti de pe alte fronturi : am gasit grund ,retarder , spray cu lac mat si chit si doream sa intreb ce parere aveti despre pensulele italieri (sunt mai ieftine =10 lei fata de tamiya la 17-25 bucata) si ce pensule sau scule sunt :.POINTED BRUSH de la tamiya ?
ramane ca saptamana asta sa caut niste abraziv cat mai fin , o sa vorbesc cu un var de-al meu care are un servis unde vopseste masini si stiu ca "freaca" mult inainte de vopsire unele zone chituite si cred ca la o masina in stadiul ala inainte de vopsire tre sa fie f fin

Aceasta postare a fost editata de vercingetorix: 17 April 2012 - 07:48 AM

#122 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 17 April 2012 - 09:36 AM

lAV-Z, faci o treaba excelenta. Ce ar fi dacat ai aduna totul intr-un articol, pus apoi la locul lui. E pacat ca toata munca ta sa se piarda in noianul de postari!

#123 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 17 April 2012 - 09:40 AM

Vezi postareaZ-mare, la 17 April 2012 - 09:36 AM, a spus:

lAV-Z, faci o treaba excelenta. Ce ar fi dacat ai aduna totul intr-un articol, pus apoi la locul lui. E pacat ca toata munca ta sa se piarda in noianul de postari!

Subscriu ! Este o idee foarte buna !:drinks:

#124 Useril este offline   bogdy 

• Membru deplin
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 12-February 12
  • Interests:Modelismul, desenul, muzica

Postat 17 April 2012 - 10:41 AM

Gata cu prima figurina! Iti multumesc, LAV-Z, pentru sfaturile si indrumarile tale! A iesit chiar mai bine decat speram! :yahoo:

Citeaza

Z-mare are dreptate. Acesta ar fi un articol perfect pentru incepatori, ca mine. :good:

#125 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 17 April 2012 - 06:59 PM

Salut. Ceea ce au spus antevorbitorii au dreptate ar trebuii un astfel de articol deci aprob,da nu semnez :-D . Ca poate vine un cap greu :whistle: si daca intreaba ceva sa nu fie trimis la articol :crazy: Bun sa trecem laale mele e musai neaparat :unsure: sa aplici grund ,aoleu uitai sa spun ca eu am luat vopselele date in Playlist dar sunt email, la astea ce dilutie sa aplic ; piesele auxiliare portincarcatoare bidonase de apa posete louis vouitonsi alte trendy flendy ce poarta soldatii trebuiesc la fel musai neaparat puse/lipite inainte de vosire sau se pot vopsi separat si apoi lipite la locul lor dupa ce s-a vopsit figurina..cam astea sunt pt acum. Sanatate si cer senin B-)

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 17 April 2012 - 07:02 PM

#126 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 17 April 2012 - 11:17 PM

Vezi postareabogdy, la 17 April 2012 - 10:41 AM, a spus:

Gata cu prima figurina! Iti multumesc, LAV-Z, pentru sfaturile si indrumarile tale! A iesit chiar mai bine decat speram! :yahoo:

Cu multa placere, Bogdy.:-)
Ma bucur ca esti multumit. Am vazut-o si am comentat in celalat topic. Te felicit si aici. BRAVO!!! :hi:
Bogdy, draga, sa stii ca asta este doar inceputul. Ai inceput o calatorie in lumea figurinelor pe care eu ti-o doresc sa fie plina de bucurii. Incet, incet vei invata tot mai multe si pe masura ce vei creste vei avea tot mai multe satisfactii. Dar, sa nu uiti un lucru. SCOALA este prioritatea numarul unu. Sa mergi la scoala si sa inveti bine si foarte bine. Asta te va ajuta foarte mult la modelit si in viata. S-o asculti pe Mama ta si pe Tatal tau. Ei au grija te tine si eu te rog sa ai grija de ei. Cel mai bine cum sa ai grija de ei este sa inveti foarte bine. Asta este ce te rog eu pe tine.
Daca ai intrebari in continuare eu sunt aici si te voi ajuta.

Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 17 April 2012 - 11:18 PM

#127 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 17 April 2012 - 11:39 PM

Vezi postareaZ-mare, la 17 April 2012 - 09:36 AM, a spus:

Vezi postareaanakinu, la 17 April 2012 - 09:40 AM, a spus:

Subscriu ! Este o idee foarte buna !:drinks:

Vezi postareabogdy, la 17 April 2012 - 10:41 AM, a spus:

Z-mare are dreptate. Acesta ar fi un articol perfect pentru incepatori, ca mine. :good:

Vezi postareacaporalmusat, la 17 April 2012 - 06:59 PM, a spus:

Salut. Ceea ce au spus antevorbitorii au dreptate ar trebuii un astfel de articol deci aprob,da nu semnez :-D . Ca poate vine un cap greu :whistle: si daca intreaba ceva sa nu fie trimis la articol :crazy:

Va multumesc pt. aprecieri.
Cand voi avea timp am sa scriu un articol care sa adune informatii pt. incepatori. Dar voi continua sa ajut pe cei care vor sa fie ajutati. Imi amintesc foarte bine ca in urma cu multi ani un confrate modelist a fost intrebat de un incepator ceva foarte simplu, ce putea fi adresat in cateva vorbe. raspunsul a fost. Vezi revista "cutare" in care voi publica un articol in care voi vorbi despre acest subiect. Nu am zis nimic. Dar mi-a picat foarte rau, mie, care nu am avut nimic de-a face cu subiectul. Si am zis: chiar asa? Ce mare lucru este sa raspunzi la intrebare? Cateodata numai o vorba poate sa ajute. Mi s-a intamplat mie, nu o data. Daca pot, eu ajut. Suntem intr-o comunitate foarte mica si daca noi nu avem grija de noi si nu ne ajutam unii pe altii, atunci cine sa ne ajute?

#128 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 17 April 2012 - 11:56 PM

Vezi postareavercingetorix, la 17 April 2012 - 07:11 AM, a spus:

este prima data cand am dea face cu figurine 1/35 si pot spune ca mie calitatea mi s-a parut ok (dar era loc de mai bine , la cai care sunt elemente destul de mari se potrivesc la limita piesele ,ramanand mereu ceva spatii , sau poate nu le am eu suficient ) , cat despre problema sesizata cu piciorul ai dreptate , dar greseala am facut-o nu la lipirea picioarelor unde am poza si era ok ci la lipirea un pic gresita a mainii stangi care a ridicat figurina cu 1-2 mm , o sa incerc sa corectez (mijlocul nu e lipit de picioare ,dar mainile sunt lipite de corp , sa vad ce pot face)

Parerea mea este sa nu-i faci nimic. Mana este lipita. 1-2mm nu conteaza pt. ca ai posibilitatea sa compensezi cu terenul vignetei sau dioramei.

Citeaza

despre lucrare pot sa spun ca e "de suflet" , fiind mai in varsta 35 ani , am prins in tinerete cam toate filmele ce se difuzau inainte de revolutie si imediat dupa cu pieiile rosii , am citit winetou pe la 9 ani si alte zeci de carti , si din cauza asta am ramas cu oarecare nostalgie fata de america anilor 1800 si vestul salbatic . de asta nici nu ma grabesc cu finalizarea ei ,dorind sa imi iasa destul de bine !

Multi inainte! Da. Inteleg ce spui pt. ca vestul salbatic si cartile despre el au fost in centrul atentiei mele cand am fost copil. Ce vremuri...:-)

Citeaza

revin si cu vesti de pe alte fronturi : am gasit grund ,retarder , spray cu lac mat si chit si doream sa intreb ce parere aveti despre pensulele italieri (sunt mai ieftine =10 lei fata de tamiya la 17-25 bucata) si ce pensule sau scule sunt :.POINTED BRUSH de la tamiya ?

Sa fi atent cu pensulele. Stiu ca bugetul este o problema. Atata costa, atata tine.

Citeaza

ramane ca saptamana asta sa caut niste abraziv cat mai fin , o sa vorbesc cu un var de-al meu care are un servis unde vopseste masini si stiu ca "freaca" mult inainte de vopsire unele zone chituite si cred ca la o masina in stadiul ala inainte de vopsire tre sa fie f fin

Numai sa am un pic de timp si am sa-ti arat ce folosesc eu. Poate iti da o idee.

#129 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 18 April 2012 - 12:34 AM

Vezi postareacaporalmusat, la 17 April 2012 - 06:59 PM, a spus:

Bun sa trecem laale mele e musai neaparat :unsure: sa aplici grund ,aoleu uitai sa spun ca eu am luat vopselele date in Playlist dar sunt email, la astea ce dilutie sa aplic ;

Nu-i musai, da-i bine. Grundul te ajuta. Nu numai iti scoate in evidenta eventualele defectele de asamblare sau de suprafata, dar si vopseaua se aseaza pe o suprafata mai buna dupa ce ai corectat eventualele defecte gasite. Stratul de grund trebuie sa fie subtire.
Vopselele email se dilueaza cu terpentina. Eu folosesc Testors Airbrush Thinner dar se poate folosi orice diluant pt. emailuri sau vopsele de ulei. Dilutia este a laptelui. Au avantajul ca poti face blend, la fel ca vopselele de ulei si se usuca mult mai repede. Spune-mi daca ai nevoie de mai multa asistenta.

Citeaza

piesele auxiliare portincarcatoare bidonase de apa posete louis vouitonsi alte trendy flendy ce poarta soldatii trebuiesc la fel musai neaparat puse/lipite inainte de vosire sau se pot vopsi separat si apoi lipite la locul lor dupa ce s-a vopsit figurina..cam astea sunt pt acum. Sanatate si cer senin B-)

Lipesti toate piesele la care care ai access la vopsire. Vopsesti separat numai piese care, ulterior asamblarii nu mai ai acces. Daca esti in aceasta situatie, atunci nu vopsi suprafata pe care aplici lipiciul. Nici pe piesa separata, nici pe figurina. Lipiciul nu prinde pe suprafete vopsite.
Pune fotografii si iti voi spune parerea mea.

#130 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 18 April 2012 - 06:50 AM

Salutare . Multam de informatii si pt ajutorul ce mi-l oferiti/oferii ;deocamdata mai adun informatii si materiale ,ieri mi-am primit principalele vopsele dar grund nu am si sa vad pe undema incadrez sa iau ,la figurine nu am asamblat nimic si probabil ca le voi lasa asa pt a termina cu adunatul materialelor plus ca saptamana viitoare plec din localitate pt vreo doua saptamani ,asa ca ramane pe cand ma intorc sa ma apuc de ele . Sanatate si cer senin.

#131 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 18 April 2012 - 11:18 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 18 April 2012 - 06:50 AM, a spus:

Salutare . Multam de informatii si pt ajutorul ce mi-l oferiti/oferii ;deocamdata mai adun informatii si materiale ,ieri mi-am primit principalele vopsele dar grund nu am si sa vad pe undema incadrez sa iau ,la figurine nu am asamblat nimic si probabil ca le voi lasa asa pt a termina cu adunatul materialelor plus ca saptamana viitoare plec din localitate pt vreo doua saptamani ,asa ca ramane pe cand ma intorc sa ma apuc de ele . Sanatate si cer senin.

Cu cea mai mare placere. Cand esti pregatit posteaza fotografii si discutam.

#132 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 19 April 2012 - 08:58 PM

Vezi postareavercingetorix, la 17 April 2012 - 07:11 AM, a spus:

doream sa intreb ce parere aveti despre pensulele italieri (sunt mai ieftine =10 lei fata de tamiya la 17-25 bucata) si ce pensule sau scule sunt :.POINTED BRUSH de la tamiya ?

Vezi postareaLAV-Z, la 17 April 2012 - 11:56 PM, a spus:

Sa fi atent cu pensulele. Stiu ca bugetul este o problema. Atata costa, atata tine.

vercingetorix, sunt de acord cu LAV-Z in privinta pensulelor. Eu am inceput cu pensule Revell si Vallejo. Dar le-am simtit repede limitarile. Am incercat apoi Winsor&Newton (sintetice). Imediat am simtit diferenta, insa tot nu am fost pe deplin multumit. Am gasit pe un site pensule Da Vinci (din par de zibelina). Le vazusem recomandate de mai multi ca fiind alternativa mai ieftina la celebrele Winsor & Newton Series 7. La prima vedere mi s-au parut cam scumpe pentru niste pensule. Am cumparat una de proba. M-am indragostit insant de ea. Diferenta este foarte mare fata de celelalte. Am incercat 2 serii Da Vinci diferite (una mai scumpa si una putin mai ieftina) si ambele isi fac treaba cu brio. Raportul pret/calitate mi se pare excelent. Ti le recomand cu caldura.

Vezi postareaLAV-Z, la 17 April 2012 - 11:39 PM, a spus:

chiar asa? Ce mare lucru este sa raspunzi la intrebare? Cateodata numai o vorba poate sa ajute.

LAV-Z sunt 100% de acord. Din pacate de multe ori uitam un adevar atat de simplu. Uitam de unde plecam si faptul ca si noi am primit ajutor la inceput sau ca ne-am simtit descurajati de raspunsuri seci ori de lipsa raspunsurilor.
Felicitari si pentru rabdarea cu care indrumi incepatorii. Mie mi se pare ca de cand ai inceput sa dai asistenta sectiunea "Figurine" s-a mai animat si chiar a castigat membri noi. :clapping:

#133 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 19 April 2012 - 11:43 PM

Vezi postareab00gie, la 19 April 2012 - 08:58 PM, a spus:

LAV-Z sunt 100% de acord. Din pacate de multe ori uitam un adevar atat de simplu. Uitam de unde plecam si faptul ca si noi am primit ajutor la inceput sau ca ne-am simtit descurajati de raspunsuri seci ori de lipsa raspunsurilor.
Felicitari si pentru rabdarea cu care indrumi incepatorii. Mie mi se pare ca de cand ai inceput sa dai asistenta sectiunea "Figurine" s-a mai animat si chiar a castigat membri noi. :clapping:

Draga b00gie,
Eu iti multumesc pt. aprecieri dar nu cred ca datorita faptului ca dau eu asistenta sectiunea de figurine s-a mai animat si a castigat membri noi. Eu cred ca asta este datorita interesului fata de figurine. Acest interes a fost din totdeauna. Stiu ca multi din colegii care construiesc avioane si blindate si trenuri si multe altele s-au gandit sa foloseasca figurine alaturi de subiectele de care sunt cel mai interesati dar s-au oprit din diferite motive. Ei, daca exista o atmosfera de lucru in care cineva interesat pune o intrebare si i se raspunde in mod cel putin satisfacator, aceea persoana prinde incredere si incepe sa aiba o alta perspectiva asupra subiectului. Adica ceva de genul: "nu-i dracu' asa de negru cum pare". Cu un anumit efort si cu asistenta se pot face foarte multe lucruri. Dovada este acest topic. Totul a plecat de la un simplu "AJUTOR". Interesul exista. Sunt cel putin doua topice care s-au derulat in ultima perioada care au peste 2000 de vizualizari fiecare. Asta spune mult despre interes. Fiecare lucru are o anumita curba de invatare iar daca cel care doreste sa invete este ajutat si i se vorbeste frumos si cu respect poate sa ajunga sa scurteze acea curba de invatare.

#134 Useril este offline   vercingetorix 

• Membru deplin

Postat 20 April 2012 - 06:40 AM

au sosit si vopsele , acum ma hotarasc ce pensule sa comand (tamiya sau da vinci) ,acestea din urma am gasit doar undeva un set de 5 bucati dar nr 6,5,3,2, si 0 , probabil ca voi comanda inca 2 fine de tot (ceva de genul 00 si 000) si tot atunci va veni (undeva pe joi) si retarderul ,lacul mat, grundul si chitul ! astept sugestia cu slefuitul pe care mi-ai promis-o(LAV-Z) si sa-mi spuneti daca se poate da chitul prin micile fisuri asa cu ce e prin casa fara sa achizitionez vreun set de spatule,pana atunci pauza(e asa greu sa stagnezi), sau poate incep un avion ceva(am 3 bucati achizitionate p-40,typhoon mk.ib,tempest v) si deschid un topic nou pt un incepator in aviatie ,am si 2 blindate nou noute (un brumbar de la dragon si un trailer de carat blindate de la trumpher cu tot cu senilatu care il tracteaza) , ce ziceti ma ajutati si pe acolo daca ma apuc ?

#135 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 20 April 2012 - 08:11 AM

vercingetorix, daca vrei pot sa te indrum catre site-urile unde am gasit eu pensule Da Vinci. Nu stiu daca am voie sa pun site-urile aici. Daca te intereseaza imi zici si iti dau PM.

#136 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 20 April 2012 - 02:15 PM

Vezi postareavercingetorix, la 20 April 2012 - 06:40 AM, a spus:

astept sugestia cu slefuitul pe care mi-ai promis-o(LAV-Z) si sa-mi spuneti daca se poate da chitul prin micile fisuri asa cu ce e prin casa fara sa achizitionez vreun set de spatule,pana atunci pauza(e asa greu sa stagnezi), sau poate incep un avion ceva(am 3 bucati achizitionate p-40,typhoon mk.ib,tempest v) si deschid un topic nou pt un incepator in aviatie ,am si 2 blindate nou noute (un brumbar de la dragon si un trailer de carat blindate de la trumpher cu tot cu senilatu care il tracteaza) , ce ziceti ma ajutati si pe acolo daca ma apuc ?

vercingetorix, asa cum ti-am promis, iti arat ce scule folosesc pt. prelucrat/slefuit chitul aplicat pe figurine. Aceste "ace", pe care le vezi mai jos, au un diamentru de aprox. 4.5mm. Varful conic este de aproximativ 16mm lungime si sunt destul de flexibile (mai ales varful). Imi permite sa intru in zone greu accesibile, fara sa deteliorez detaliile. Sunt produse de Alpha Precision Abrasives Inc.
Acum o mica smecherie. Dupa ce ai pus chitul si il lasi sa se usuce f. bine, il slefuiesti cat poti tu de bine. Sunt unele zone unde slefuirea este mai dificila si cu scule de acest gen. Aplici peste chit un strat f. subtire de lipici. Asta va netezii zona pe care ai aplicat chitul si cand aplici grundul va arata tip-top.
Nu stiu daca compania de mai sus vinde pe net, dar poate gasesti produse similare care sunt flexibile si iti permit accesul in zone dificil de ajuns, fara sa deteliorezi detaliile.

Imagine postata

Vezi postareab00gie, la 20 April 2012 - 08:11 AM, a spus:

vercingetorix, daca vrei pot sa te indrum catre site-urile unde am gasit eu pensule Da Vinci. Nu stiu daca am voie sa pun site-urile aici. Daca te intereseaza imi zici si iti dau PM.

Sunt si eu foarte interesat in pensulele Da Vinci. Un link cred ca ar ajuta f. mult. Multumesc anticipat.:-)

#137 Useril este offline   vercingetorix 

• Membru deplin

Postat 20 April 2012 - 04:44 PM

Vezi postareab00gie, la 20 April 2012 - 08:11 AM, a spus:

da cum sa nu astept mesaj cu ceva site si chiar doresc sa iau ceva calumea (eu pana acum am folosit doar revell)
am incercat sa gasesc ceva de vanzare din chestiile alea de slefuit dar nu am nici o sansa , sa vb cu un nepot de-al meu de prin anglia poate gaseste si macar pe viitor sa am asa ceva ! daca da cineva de urma lor sa anunte si suport eu cheltuielile cu tot ce inseamna expeditie!

Aceasta postare a fost editata de vercingetorix: 20 April 2012 - 04:53 PM

#138 Useril este offline   bogdy 

• Membru deplin

Postat 21 April 2012 - 07:13 PM

LAV-Z, apropo. Am auzit foarte multe despre tehnica drybrushing. Ai putea (doar daca vrei) sa-mi explici aceasta tehnica?
Multumesc mult! :-)

#139 Useril este offline   vercingetorix 

• Membru deplin

Postat 21 April 2012 - 07:21 PM

gasit hartie abraziva de 1500 , se gaseste la greu la magazinu de piese auto de la mine de sub bloc .. si eu care eram ingrijorat , urmeaza chitul si restul si demarez din nou !
am facut ceva probe pe niste figurine1/72 cu vopselele vallejo , intradevar fara sa spal figurinele sau sa le grunduiesc sau ceva pregatitor(sunt ale juniorului meu de prin octombrie se tot joaca cu ele ) si sare ca naiba vopseaua de pe ele doar asa in timp ce manipulam sa le vopsesc a doua zi !! se poate sa am surprize cu figurinele puse in lucru 1/35 si care au fost spalate si vor fi grunduite (cu spalare inca o data in momentul cand slefuiesc chitul probabil ) ?mentionez ca si plasticul lor pare ciudat (nu am reusit sa lipesc nici mort o mana rupta cu lipici contacta profesional revell , parca nu-i pentru plasticul ala) , sunt cavaleri medievali de la zvezda.

Aceasta postare a fost editata de vercingetorix: 21 April 2012 - 07:37 PM

#140 Useril este offline   bogdy 

• Membru deplin

Postat 21 April 2012 - 09:47 PM

Am o intrebare. Vreau sa comand acest set de ziua mea: http://www.hobbyland...le-p-19946.html (nu de pe acest site :whistle: ), si am ales aceste culori pentru:

-pantaloni:
Imagine atasata: 6795b.jpg

-jeaca:
Imagine atasata: 6741b.jpg

Imi puteti spune daca se potrivesc culorile acestea cu (virgula) culorile de pe imaginea produsului?

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20 useri citesc topicul
0 membri, 20 vizitatori, 0 utilizatori anonimi