Salut!
Îmi place tâmplăria cu excepţie "zăbrelirea" bietului timonier, care şi aşa nu prea are în vedere decât teuga.
Şi mie mi-au sărit în ochi balustradele scărilor de la dunetă. Mie mi-a prins foarte bine filmul "Master and commander" pentru că
m-a transpus pe "Surprise". Nu mi-ar fi plăcut, pe furtună, să mă ajut de aşa lanţuri. Subliniez doar avantajul autenticităţii în detrimentul
lui "dă bine în vitrină". (eu tratez critica ca un nesperat ajutor, excepţie cazurile repetat "răuvoitoare")
Sigur la vremea respectivă(chiar şi azi pentru cine se respectă) clopotele erau din bronz. Altfel, va trebui să mai pui câte ceva roşu pe ici pe colo.
pentru rezonanţă artistică.
Am răsucit mai multe fire concomitent şi le-am ţinut întinse până le-am tras bine prin parafină(nu mă zi la soţie - am folosit o lumânare ornament)
dupe care m-am plimbat în lungul parâmei cu o brichetă anti-vânt. Astfel au dispărut perişorii paraziţi şi după ce am lăsat-o liberă şi-a
păstrat forma. N-am probat în timp cum se comportă, daaar n-am curaj să folosesc metoda pe viitor.
Aceasta postare a fost editata de NNegoita: 06 April 2012 - 03:05 PM