Pz Kpfw IV Ausf H Italeri 1/72
Postat 05 March 2012 - 07:57 PM
Montajul mi-a cam scos peri albi, si anume senilele care nu s-au potrivit decat cu forta (ca in bancul cu politistii ce au absolvit toti) si apoi blindajele suplimentare care nu au putut fi montate decat dupa ce a trebuit sa dezlipesc ttoate sculele ce erau montate pe aparatorile de noroi, iar la blindajele turelei am reusit sa rup doua brate de sustinere.
Vopsirea a fost facuta cu tamiya dark yellow strat de baza, apoi AK worn effects, apoi alb vallejo pe care l-am curatat pe ici si colo cu o pensula umeda cu apa. Am mai experimentat cu Ak wash for dark green diluat 50/50 cu white spirit, folosit ca pin wash, a functionat excelent fara nici un lac lucios dat inainte. Ciupituri cu dark grey si apoi intervenit peste cu Ak rust wash. Vopsirea si weatheringul l-am facut in vreo 3-4 ore cred
Inmatricularea este una fantezista, nu m-am documentat pentru numarul de inmatriculare si doar am vrut sa experimentez din zemurile ak.
Astept pareri, sugestii si sa ma trageti de urechi.
Poze :
Postat 06 March 2012 - 07:12 AM
Se pare ca produsele AK sunt bune, efectele facute cu ele chiar sunt ok.
Bafta.
Aceasta postare a fost editata de joccker: 06 March 2012 - 07:14 AM
Postat 06 March 2012 - 08:49 AM
O intrebare, pe langa subiect : cum de nu ai deschis acest topic in sectiunea de mai jos ?
http://www.cartula.r...er-iv-variante/
@Jokker
Muchia ce se vede orizontal pe toba poate sta linistita acolo; in functie de constructor , poate reprezenta imbinarea tablei roluita si sudata, care imbraca in felul asta filtrele din interiorul tobei.
Postat 06 March 2012 - 06:23 PM
Postat 06 March 2012 - 09:13 PM
Bon. Joccker-ul are dreptate : crucea si "635" sunt prea ...stoc. Mai fa-le ceva.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 March 2012 - 10:02 PM
Postat 06 March 2012 - 11:48 PM
Citeaza
Nu sare , vine incet , ca sa -i tihneasca .
Bine, adevaru-i ca intotdeauna ma amuzat dezbaterea privind scara modelelor si accentul care se pune pe acest subiect . Tocmai de asta , imi place uneori sa tachinez lumea ,insa e asa un fel de " disctractie" nevinovata , nicidecum ceva la modul serios sau agresiv .
Citeaza
Ah , aici cred ca depinde de care parte a " globului cu zapada " ne aflam
( din interior , privim afara cu telescopul iar daca sintem afara , privim in interior cu microscopul )
Buss imi plac mult efectele , pacat ca ti-ai ales un model atat de vechi si incorect , dar oricum e bun pentru incercari si l-ai rezolvat admirabil . Bravos !
Imi pare ca sorturile turelei si cele ale cutiei blindate, pe interior sint prea curate . Totodata nu inteleg de ce le-ai lasat pe cele de la turela in culoarea de baza , daca peretii laterali ai turelei i-ai vopsit in alb , insa avand in vedere ca e o inmatriculare fantezista ... eu zic ca e pasabil .
Aceasta postare a fost editata de dany: 07 March 2012 - 12:07 AM
Postat 07 March 2012 - 11:07 AM
Numa bine!