Aripi frante
Postat 19 March 2012 - 05:59 PM
Spor la modelit.
Postat 01 April 2012 - 08:35 PM
Am fixat definitiv pomii in placa ,la fel si gardul , am vopsit foisorul in culori de camuflaj ( la acesta trebuie sa mai retusez,,petele de camuflare'') .
Am inceput sa pun si vegetatie, pe care saptamana asta sper sa o termin de fixat,
Am mai comandat de la o firma partenera a acestui forum, niste seturi de soldati ,din care sper sa aleg unul sau doi pe post de santinele.
In rest ceea ce se mai vede .
Spor la modelit
Aceasta postare a fost editata de Cornel_58: 01 April 2012 - 08:36 PM
Postat 04 April 2012 - 08:12 PM
O seara placuta si spor la modelit !!!
Foto:
Postat 04 April 2012 - 10:55 PM
Asa mi-a venit ideea cu un avion uzat , cu piese lipsa, depozitat vreme indelungata inr-un colt al unui aeroport militar . In acest fel s-ar ,,ezplica'' inadverdentele care sfideaza logica , precum amplasarea nefireasca a foisorului ,copacii crescuti in locuri unde in mod normal nu ar trebui sa fie si altele . Este la fel ca in curtea unei fabrici , unde intr-un colt al curtii zac diverse utilaje vechi propuse la casare , nu mai pot fi folosite nici ca piese de schimb si totusi nimeni nu se indura sa le duca la fier vechi (din motive sentimentale ) si zac gramada acolo , ruginind si ocupand locul degeaba.
Cam atat am avut de spus in ,,apararea'' mea .
Cu stima Corneliu Andrei .
Postat 05 April 2012 - 08:18 AM
Postat 05 April 2012 - 11:00 PM
@ Z-mare Multumesc pentru raspuns . Ma bucura tonul indulgent si totodata moderat pe care il folositi cu incepatorii . Stiu ca lucrarea mea de debut este plina de erori ( nu stau sa le enumar ca sunt prea multe ) , nu caut scuze ci dimpotriva eu sunt cel mai acerb critic al meu . Aceste greseli pe care le-am facut acum, in viitor nu vor mai exista (sper), deoarece sunt unul dintre aceia care invata din greseli (preferabil ar fi fost din ale altora). Am inteles ca vor urma si criticile si desi le astept cu oarece emotii, nu mi-e frica de ele pentru ca acest lucru inseamna ca exist , ca sunt luat in considerare de catre aceasta comunitate . Daca este sa imi fie frica de ceva ,atunci imi este frica de ignorare , acest lucru este mai rau decat orice critica adusa .
Inca odata multumiri pentru tot .
Cu stima Corneliu Andrei
Postat 06 April 2012 - 11:24 PM
Cornele, eu zic ca arata binisor si plauzibila[dupa "esplicatia" data],sunt convins ca urmatoarea va fi mai mult decat ok.
In privinta figurinelor,eu zic sa schimbi cele 2 figurine[prea active] si sa le inlocuiesti cu altele 2 ,mai necombative,care sa aduca mai mult a santinele.Pentru vopsirea lor uite aici,poate te ajuta cu ceva:
http://www.cartula.r...ani-zvezda-172/
Spor!
Postat 07 April 2012 - 05:14 PM
Si cum de ce-mi era frica nu am scapat , m-am apucat de pictat figurinele . Am dat cu vopsea de ulei primul strat si le-am pus sa se usuce . Postez alaturat si doua poze cu ele . Calitatea pozelor este slaba ,deoarece aparatul foto nu se impaca prea bine cu fotografiatul de aproape si cred ca nici cu mine .
Cu stima Corneliu Andrei
Spor la modelit !!!
Postat 10 April 2012 - 10:18 PM
Nu am mai postat nimic zilele astea deoarece am fost ocupat cu constructia unui dispozitiv optic ce se doreste sa vina in ajutorul meu si a vederii slabite , sa pot picta mai usor miniaturile . Maine sper sa-l utilizez la pictarea celor doua santinele din lucrarea mea.
foto:
Cu stima Corneliu Andrei
Spor la modelit !!!
Postat 13 April 2012 - 09:25 PM
In sfarsit am terminat prima mea lucrare de acest gen . A fost destul de greu dar am facut-o cu o bucurie si o placere pe care nu le pot explica in cuvinte . Chiar daca este plina de defecte si inadverdente de toate tipurile ,mie imi place cum a iesit si asta ma stimuleaza sa mai continui si cu alte proiecte in viitor . Cand mi-am facut cont pe acest forum din dorinta de a invata cum sa invat sa fac galionul din colectia ,,Mari corabii" nu m-am gandit nici o clipa ca o sa deviez de la scopul propus initial si sa devin devin un pasionat si al acestui tip de modelism -crearea de diorame si vignete . Dupa cum am mai spus si in alte postari nu voi construi corabia decat decat dupa achizitionarea tuturor celor 100 de numere,si cum in momentul de fata s-a ajuns la nr. 63 . consider ca mai am timp sa mai creez cateva vignete sau diorame .
Foto:
Multumesc celor care au avut rabdarea sa urmareasca de-a lungul timpului ,etapele de lucru . Multumesc de asemenea pentru sfaturi , critici si idei ,tuturor celor ce au postat in topic .
Ne mai vedem !!!.
Spor la modelit.
Cu stima Corneliu Andrei
Aceasta postare a fost editata de Cornel_58: 13 April 2012 - 10:08 PM