Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 30 June 2017 - 03:01 PM
Muimota
Postat 30 May 2016 - 12:27 AM
M-a scuzaÈ›i pt calitate dar nu sunt prea bun ca fotograf iar spaÈ›iul este foarte mic si foarte plin de toate, dar nu băgaÈ›i de seama .Funia este împletită cu 5 corzi de câte 3 fire , in total sunt 15 fire de bumbac pt crosetat
Mai lipsesc salupa baleniera si suportul aferent, 3 guri de aerisire si trec la motor si boiler( care am făcut unul la jumate da nu m-a satisface deloc)
Mai lipsesc salupa baleniera si suportul aferent, 3 guri de aerisire si trec la motor si boiler( care am făcut unul la jumate da nu m-a satisface deloc)
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 30 June 2017 - 03:03 PM
Postat 23 June 2017 - 01:26 PM
Salutari boilerul a fost abandonat din cauza greutăți excesive dar funcționează chiar prea bine , este sudat cu o bara de argint la 900' C . Din păcate nu am mai avut timp prea mult sa m-a ocup de dansul dar am mai făcut o barca de pescuit , sper sa reușesc sa adaug ceva foto
Postat 19 August 2018 - 10:32 AM
Am uitat sa va arat ce-am mai făcut la remorcher, prima tentativa
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk un motor de 4,6 cu schimbător de viteze (2) È™i mansalier răcit cu apa , dar nu funcÈ›iona din causa vibraziilor sau rupt sudurile pe coca È™i a fost un coÈ™mar . Cu acest motor mergea chiar prea repede dar a durat 40 min după care am îmbarcat 10 litri de apaÈ™i a fost eliminat A doua tentativa au fost niÈ™te motoare de stampanta la 12 v È™i o baterie Moto de 3 A
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk un motor de 4,6 cu schimbător de viteze (2) È™i mansalier răcit cu apa , dar nu funcÈ›iona din causa vibraziilor sau rupt sudurile pe coca È™i a fost un coÈ™mar . Cu acest motor mergea chiar prea repede dar a durat 40 min după care am îmbarcat 10 litri de apaÈ™i a fost eliminat A doua tentativa au fost niÈ™te motoare de stampanta la 12 v È™i o baterie Moto de 3 A
Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 19 August 2018 - 10:43 AM
Postat 19 August 2018 - 10:52 AM
KNO3, la 19 August 2018 - 10:43 AM, a spus:
Ce s-a întâmplat cu masina cu aburi, ai renunÈ›at la ea?
Nu nici gând sa renunÈ› dar balena a fost făcută cu tabla de cupru de 0,6 mm È™i acum are cam 27 kg , toată treaba pe abur are cam 3 kg iar eu pot sa mai adaug doar un kilogram. GreÈ™ească de proiectare. Motorul pe abur vreau să-l var într-un remorcher românesc , am făcut probe cu Coca făcută din tabla de la spray de vopsit merge bine È™i cântăreÈ™te puÈ›in
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Postat 19 August 2018 - 11:02 AM
nu maconvins mergea prea încet , au urmat alte doua cu o cascada de pinioane dar nu dădeau randament È™i motoarele au supt toată vlagă fi baterie după 10 cicluri . După o luna de studiu am decis sa schimb total proiectul am refăcut axele È™i le-am scurtat mutând motoarele mai in spate È™i mi-am cumpărat de la chinezi doua motoare de 12 v cu ventilator intern care se folosesc la È™urubelniÈ›e electrice