Muimota
Postat 04 August 2012 - 11:05 PM
Salut am dat cu ceara de vreo doua ori ,acum tre sa frec cu 0000 si sa lustruiesc cu gommalaca. Sint vreo cateva greseli care nici mie nu mi plac dar vazut in ansamblu nu e rau , la margine nu am reusit sa le potrivesc dar va fi acoperit cu ,,bitte,,care nu stiu cum se cheama pe romaneste. in proiect scandurile punti sint de 1 cm ,da iese urat tare asa ca am improvizat ,cuiele de lemn asa de mici nu se vad si am optat pt cuie de alama .
Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 04 August 2012 - 11:18 PM
Postat 05 August 2012 - 12:36 PM
Nu stiu ce latime au scandurile puntii tale acum, dar, ca fapt divers,raporteaza scara de constructie la vreo 12 cm latime , cat ar trebui sa fie in realitate. Pentru ca lucrezi dupa un plan de kit, ar fi bine sa nu "pui la suflet " tot ce zic aia... succesuri.
Postat 19 August 2012 - 12:37 PM
deci:1) figurine ar trebui sa gasesti la 1/24 ,pe care sa le transformi tu in ce vrei cu metode specifice. acestea au aproximativ 75mm inaltime. mai aproape de ceea ce spui tu ar fi 1/48, care ar avea cam 37 mm inaltime. nu pricep unde este eroarea... daca vaporul tau e la 1/25 ce sa caute pe el figurine la 1/48? e cu pitici? 2) la care santier te referi?succesuri
Postat 19 August 2012 - 03:48 PM
neastefane, te rog io ; masoara inaltimea parapetului, care in realitate ar trebui sa aiba cam 1,1m , si o usa, care ar avea cam 1,8m , si spune-mi si mie cat e... sa nu mor prost. ceva nu e bine. la crone nu am gasit planuri, asa ca nu deschid santier . in plus nici timp nu am , ca mi-l papa magazinu' pe tot...