Citeaza
Longinus, on 26 February 2012 - 04:44 PM, said:
Nu incerc sa te corup,dar inchipueste-ti-l in alta scara... ...sa zicem 1/35. Sigur ca n-ar mai avea atatea detalii...ar avea foooaaarteeee multe detalii si nu "intiparite" ci "de lipit " separat. Ei ? Ce zici ?
De acord cu Longinus.Eu am unul la1/35 neinceput si din ce am vazut,are chiar foarte multe detalii si mai ales variante de piese pentru lipit.
Ia lasati copchilu' -n pace ... " bampirilor" !
Balki ramai la ' 72 , iti spune dany (
), fiindca nu doar pretul e muuult mai avantajos si ocupa putin spatiu ,dar si marimea e absolut suficienta pt. ceea ce vrei tu sa faci , crede-ma nu-ti trebuie mai mult .Acu' nah trebuie putin mai mult lucru ( era sa zic preludiu
) , dar crede-ma si rezultatul e pe masura .
Totodata modelele sint in plina evolutie din p.d.v. al detalierii ,ajungand foarte aproape de ceea ce poti gasi la scari mai mari ( 1/48 si chiar 1/35 uneori), iar oferta modelelor din ce in ce mai variata si bogata + ca le poti asocia oricand cu o gama foarte diversa de figurine si modele de avioane ,chiar si de subiecte maritime , ceea ce nu vei gasi la nici o alta scara , la acest nivel .
La 1/35 nu vei gasi subiecte aviatice , la 1/ 32 nu gasesti vehicole , la 1/48 gasesti subiecte aviatice foarte faine , dar nu chiar ca si la 1/72
, iar oferta vehicolelor e atat de redusa , ca le poti numara pe degetele de la maini ( ale unui taietor de lemne
) , iar la 1/76 nu prea vei gasi avioane . La 1/144 ... dar mai bine nu .
SINGURA SCARA CU ADEVARAT ADEVARATA ,MAI COMPLETA SI COMPLEXA , si care NU E PLICTISITOARE ( ca 1/35sau 1/32
) si NU E MOFTUROASA ( ca 1/48
) si care deasemnea mai si RULES , E >>> TAN_TA _RAAA : 1/72 ! (
)
Acum , pe bune , lucreaza in ce scara iti face placere .
NICE BRADLEY !
Aceasta postare a fost editata de dany: 02 March 2012 - 05:16 PM