Buna seara,
Am terminat vopsirea corpului Flak 38,vopsirea sa facu ieri dimineata si a l-am vopsit in Dark Yellow de la Humbrol codul vopselei este (Humbrol 83),dar uitanduma ieri seara pe interne google image pt un bunker pt Flak 38 am dat si de aceasta imagine care m-a inspirat foarte mult :
Si urmatoarea idee ar fi asta
http://cs.finescale....35/1066784.aspx sa imi realizez singur un bunker pt Flak-ul 38,daca aveti vreo schita cu dimensiunile unui bunker la scara 1/35 sunt bine venit si sa nu uit ca ce materiale as putea sa cumpar pt realizarea acestui bunker.
LAV-Z mersi frumos pt pagina de internet care mi-ai dato asta ar fi a treia sansa pt diorama daca la cele doua mai de sus cad,mersi si pt sfatul cu colile albe ti-am urmat sfatul si am facut niste poze de curand pe ele arata mai bine,problema ramane la aparatul de fotografiat daca setez aparatul mai spre o calitate mai buna imi creste memoria la poze de exemplu daca fac poze la 4/3 la 5M este de 2,31 MB pe poza si daca fac tot la 4/3 dar VGA imi iese mai putin la memoria la poza si deacea,daca ma poti ajuta sa setez aparatul sa imi faca pozele mai clare decat pe cele care le am iti raman dator.
Am sa atasez niste poze cu Flak-ul vopsit la aerograf :
Si am sa atasez inca o poza care nu are legatura cu flak 38 este vorba de o poza cu um MG42 la scara 1/35 vopsit la aerograf si sa imi spuna daca culoarea cu care am vopsit arma este Gun Mettal ca habar nu am,asta e pt ca nu am vopsit tevile de tun de la Flak 38 si am vrut sa stiu daca culoarea dupa arma MG42 este gun mettal,am sa atasez poza ma zos de la arma