Cavaler Teuton, EK Castings, 54 mm
Postat 08 June 2014 - 10:54 PM
Faci si tu ca mine. Dai in sarmanul tau teuton cu tot ce iti vine la mana. O sa vezi mai incolo ca nici nu-ti mai aduci aminte cu ce ai dat si cum l-ai facut. Atatea iti trec prin mana ca nu le mai sti rostul si ordinea. Nu-I nimic, important sa ai fun. Ma uit la cate o lucrarea mai veche de-a mea si ma intreb cum dracu am facut cate o chestie. Intodeauna este diferit.
Fain! Imi place ce faci!
Postat 22 June 2014 - 08:10 PM
Postat 02 July 2014 - 08:41 AM
E un icon pe care il pui pe desktop si tragi pe el poza sau foldere intregi si ti le micsoreaza la cat ii scri tu in titlul iconului. de ex. PhotoResize 1200.
Pastreaza calitatea pozei dar o reduce sa incapa in regulile forumului.
Postat 02 July 2014 - 08:59 AM
wurger, la 02 July 2014 - 08:41 AM, a spus:
E un icon pe care il pui pe desktop si tragi pe el poza sau foldere intregi si ti le micsoreaza la cat ii scri tu in titlul iconului. de ex. PhotoResize 1200.
Pastreaza calitatea pozei dar o reduce sa incapa in regulile forumului.
Postat 28 July 2014 - 12:25 AM
De data asta am vrut să experimentez ceva nou:
1. m-am jucat cu câteva vopseluri din setul ăsta de la Scale75 (http://www.elgrecomi..._Paint_Set.html).
Am refăcut teaca care mi se părea prea uniformă. La sugestia lui Bogdan, am accentuat contrastele dupa care am venit cu un filtru cu o cerneală maro de la Vallejo. Mi-a plăcut rezultatul, nu ştiu cât se vede din fotografii.
2. am încercat să fac şi aşa ceva (http://www.colouredd...y-pigments.html). Cât mi-a ieşit, judecaţi singuri! In alta ordine de idei, recomand tutorialul. Şi pe site-ul băieţilor mai găsiţi o grămada de lucruri interesante.
3. si am vrut un scut mai uzat pe partea exterioara, m-am jucat putin până am obţinut ce-am vrut.
O săptămână bună tuturor!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 28 July 2014 - 12:40 AM
Postat 29 December 2014 - 02:49 AM
Trag tare sa termin macar una dintre restante. Am revenit asupra fetei (totusi ochiul stang mi-a iesit cam aiurea). Fara niste lentile speciale nu mai ma descurc la detaliile astea, la scara asta. Si terenul l-am adus unde am dorit, am facut deja probe (la rece) cu materialele care vor veni fixate, inclusiv ceva zapada. Sangele, un fiasco!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 29 December 2014 - 02:50 AM
Postat 04 January 2015 - 10:51 PM
Am sa dezvalui doar putin din ceea ce deja am lucrat astazi, mai sunt bibileli de facut, dar ne apropiem cu pasi repezi de final.
Am o intrebare pentru cei cu experienta: am folosit pentru zapada un amestec de aracet, satin varnish (Agama 51 P), apa si zapada de la Gale Force Nine. Pe urma, constatand ca aspectul era cam uscat, am aplicat peste portiunile de zapada Ak 079 Wet Effect Fluid (enamel). Am observat ca zapada a inceput sa mi se ingalbeneasca putin. Credeti ca a existat vreo interactiune aiurea intre ceva?
V-as fi recunoscator pentru orice lamurire utila.
Postat 08 January 2015 - 02:10 AM
Ce-am mai facut? Am mai aplicat putina solutie de la AK (acel Wet Fluid) pe pietre, in jurul petelor de zapada. Mi-a venit ideea sa dau putin si pe "labele" dumnealui. Apoi peste petele de sange de pe scut care ma tot scoteau din sarite. A fost o idee buna, le-am mai atenuat banalitatea.
Nu stiu daca v-am spus dacar mi se-ngalbenise putin zapada ultima oara. Asa ca am refacut amestecul de data trecute (aracet+apa+ Agama 23 L Clear Varnish+Snow de la Gale Force Nine) si l-am aplicat din nou:pe crengile arbustului, pe picioare si in jurul lor, in centrul petelor de zapada, care se ingalbenisera, putin pe muchiile scutului si, foarte discret, pe cateva margini ale vesmintelor teutonului meu.
Cam asta-i ce-am obtinut, sper sa va placa!
Postat 12 January 2015 - 01:04 AM
Inca nu m-am lamurit de unde provine celebrul leu agresiv ("rampant lion") cu alb si rosu, armoariu pentru care am optat si eu, tinand cont ca celebrul personaj era si margraf de Lusatia si landgraf de Thuringia (http://en.wikipedia....ndrich_zeny.jpg).
Am mai lucrat putin la zapada, am mai dat cu niste gloss de la Vallejo. Am intervenit si asupra ochiului stang si cate ceva la fata. Nu sunt foarte multumit, dar am nevoie de niste ochelari-lupa, nu reusesc sa mai vad bine detaliile la 54 mm.
Sper sa va placa aceasta poveste, "O iarna rece pentru Teuton!".
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 12 January 2015 - 01:08 AM