Mic update
Azi, tot printre picaturi( din pacate nu reusesc nicicum sa-mi fac mai mult timp), am reusit sa asamblez gondolele trenului de aterizare, dupa ce in prealabil m-am lovit de prima problema. Motoarele din rasina aveau alta circumferinta dacat gondolele, asa ca am fost nevoit sa tai din partea de jos a gondolelor(din fiecare parte cam 1 mm, ca sa reusesc sa pun motoarele. Deocamdata sunt potrivte la rece, dar se potrivesc bine.
Trenul de aterizare este gata(doar conducta de frana mai trebuie sa o fac). Tot o asamblare la rece:
Am inlocuit panoul de pe coama modelului, cu locasul din rasina al antenei EZ-6. Dupa lipirea definitiva a celor doua jumatati de fuselaj, o sa adaug doua fasii de plastic pe lateralele panoului de antena, deoarece este putin mai ingusta si o sa fie nevoie sa regravez o linie de panou.
Si o mica comparatie intre componentele seturilor de intrerior (vedeti ca diferenta intre setul de la L'Arsenal, care este dedicat pentru A-4 si cel de la CMK, sau Revell, este foarte mica).
Partea dreapta a cockpitului
partea stanga
pe data aviatoare