Slowly but deadly in progress SBD -3 Dauntless 1/32 Trumpeter
Postat 07 September 2012 - 06:20 PM
Din singura imagine cu extradosul masinariei, eu nu vad nimic insurmontabil sau dificil de refacut. Mai ales ca dupa slefuire, acel galben cadmiu imi pare ca a ramas intact.
Tot ce ramane de facut e o uniformizare a suprafetelor prin slefuire la ud, urmata de o spalare asisderea si apoi refacerea vopsirii si a efectelor usoare, vizibile dupa prima vopsire.
@ Scorpio/florin13
Desi nu prea-ti inteleg nemultumirea exprimata prin acel "Arata mai bine acum, nu ?", inclin sa cred ca a doua vopsire va iesi mai bine ca prima.
Si de aceea iti urez spor la treaba.
Tot ce ramane de facut e o uniformizare a suprafetelor prin slefuire la ud, urmata de o spalare asisderea si apoi refacerea vopsirii si a efectelor usoare, vizibile dupa prima vopsire.
@ Scorpio/florin13
Desi nu prea-ti inteleg nemultumirea exprimata prin acel "Arata mai bine acum, nu ?", inclin sa cred ca a doua vopsire va iesi mai bine ca prima.
Si de aceea iti urez spor la treaba.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 07 September 2012 - 06:20 PM
Postat 07 September 2012 - 07:11 PM
Intotdeauna a doua oara iese mai bine. Dupa ce l-am uniformizat, am dat ca si baza Blue Gray de la MM, pe urma am facut din nou preshading ( este cel mai amanuntit pe care l-am facut eu vreodata, a durat vreo doua ore si mi-a amortit degetul pe aerograf)cu Blue Gray de la Gunze (apropo, cele doua Blue Gray de la MM si de la Gunze, au doar numele in comun, in rest nimic altceva; inainte de a buli prima vopsire, a fost Blue Gray de la Gunze, acum am ales varianta de la MM si mie mi se pare ca arata mai bine). Dupa preshading, din nou Blue Gray diluat 40% vopsea si 60% diluant. Dat integral, dupa care slefuit cu 300 la ud, dupa care lac lucios. Nu mai vede o alta picatura de vopsea. Am sentimentul ca daca mai incerc ceva, o sa-l stric din nou si nu mai am nervi de inca o vopsire. Am senzatia ca se intampla ceva cu mine, de o gramada de vreme nu imi iese din prima nico vopsire. Daca va aduce-ti aminte am revopsit de vreo doua ori si Tomcat-ul si Ju-88 si Macchi siSu-27 si cam toate pe care le-am facut in ultimii trei ani. Sa fie vreun semn ceva?:crazy:
Florin
Dati-va cu parerea.
Florin
Dati-va cu parerea.
Postat 22 November 2012 - 09:40 PM
Postat 23 November 2012 - 08:38 PM
Z-mare, la 23 November 2012 - 06:20 PM, a spus:
E bine, dar nu 100%. E prea mare contrast intre aripa/fuselajul "murdare" si insemnele impecabil de albe!
O sa imi fac timp maine, sau duminica, ca sa ii fac niste close-up-uri, sa vezi ca si insemnele sunt la fel ca si aripa, doar ca, o biata lampa de birou nu le face sa arate ca in realitate, plus ca am deschis si eu putin pozele.
Florin