Forum Machete,Modelism,Hobby: FED - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

FED let's meet

#1 Useril este offline   FED 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 16-January 12
  • Interests:machete statice

Postat 04 February 2012 - 01:27 PM

Salutare dragi prieteni, colectionari si machetisti.
Ma numesc Filipovici Emil si sunt din orasul Sebes, jud. Alba am 17 ani si sunt mare pasionat de masini in primul rand.
M-am apucat de colectionat machete in urma cu 2 ani.Colectionez modele diecast la scara 1/18 si imi place foarte mult sa lucrez la ele.Pe unele le reconditionez sau le modific.
Sunt mare fan al masinilor si al muzicii din anii 60-70-80.Ma declar un old school fan.Lucrez cu mare placere si la masini reale, de jumatate de an lucrez la doua modele de Vw Passat B1 din 76 respectiv 77.Odata cand o sa am ocazia o sa va prezint cazanele Imagine postata

Intre timp am decis sa imi fac un cont pe acest forum pentru a fi mai aproape de voi machetsistii cu mai multa sau cu mai putina experienta, mai ales fiindca am vazut ca aici sunt foarte multe lucruri interesante, tehnici si toate cele.Cand o sa am timp o sa va prezint si proiectele mele de reconditionare a modelelor 1/18, pe sectiunea "Auto", dar asta cand o sa am timp.
Pana atunci o sa urmaresc discutiile voastre si daca va fi cu putina am sa dau o mana de ajutor/sfat.

Va urez tuturor multa sanatate si bafta la "machetit" !

#2 Useril este offline   GGG 

• Membru senior
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-September 09

Postat 04 February 2012 - 06:15 PM

Bine-ai venit ! Te asteptam pe topicul AUTO, nu prea sunt multe reconditionari, deci lucrarile tale vor fii mai mult decat binevenite. Bafta :good:

#3 Useril este offline   FED 

• Membru deplin
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 16-January 12
  • Interests:machete statice

Postat 04 February 2012 - 06:44 PM

Bine te-am gasit !
Multumesc.Cand o sa am timp si dupa ce o sa lecturez topicul cu privire la urcatul pozelor pe forum cu siguranta o sa va prezint niste lucrari !
Ma bucur sa vad ca domnul Z este chiar de la mine din oras.Dupa 2 ani de machetit chiar ma intrebam daca este vreun pasionat si pe aici prin oras.Stiam ca trebuie sa fie, dar nu ma asteptam sa-l gasesc aici.
Multumesc pentru primire stimate coleg GGG.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 04 February 2012 - 06:58 PM
Motiv editare: citat inutil

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi