M-am apucat si de celelalte doua din seria avia, respectiv kiturile de B.35-2 si B.135 , ambele de la RS model.
Ce se afla in cutia de 35-2 vedeti aici:
http://www.hyperscal...2reviewgp_1.htm
Kitul e minunat, daca as avea ceva de comentat ar fi instructiunile care sint foarte vagi si mai mult incurca.
Piesele se potrivesc foarte bine, decalurile sint minunate (stiu , pentru ca le-am folosit la KP-ul de mai sus), la fel si foitza de fotoetch.
35-2 a avut in mare doua inmatriculari, una ceheasca si alta germana. As tinde s-o fac pe cea germana, pentru singurul motiv ca cel cu cruci germane avea elicea tripala, nu cea antica de lemn stratificat.
Probabil din motive economice , kiturile de avia de la RS impart mai multe piese, intre care fuselajul si partea vitrata.
Corecte pentru unele variante, ele nu sint ok pentru altele.
Pentru a face un prototip 35-2 corect, ar trebui sa dispara usita de acces de pe partea stinga a fuselajului si ce e mai greu, ar trebui sa apara gemuletele triunghiulare pe ambele parti ale parbrizului. Usita a disparut imediat, acoperita de un strat mic de Mr.Surfacer, dar treaba cu cabina inca nu stiu cum o voi rezolva.
Deocamdata stau cam asa: interiorul a fost vopsit cu un gri deschis, scaunul (furat de la un P-40 si modificat ) vopsit intr-un gri inchis. Tabloul de bord a fost facut din plastic, are un decal generic pe el. (scaunul si tabloul de bord originale l-am folosit deja la 35-1.
Am lipit aripa , am curatat de bavuri si am inceput sa vopsesc restul de piese.
Pentru ca asta va fi argintiu, i-am mai tras niste nituri pe capotaje si fuselaj, cu o rotita dintata de la Agama.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 24 August 2012 - 11:02 PM