Aceasta postare a fost editata de michi-ro: 11 March 2012 - 08:56 PM
Gaz AAA Flat bed 1/48 UM
Postat 12 March 2012 - 08:51 PM
multumesc pentru pareri.
Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii cand l'am postat stiind ca aici este groapa cu lei.
Nu este chiar beton, mai sunt mici piguleli de facut insa asta pentru o prezentare... live.
Sper sa ma primiti si pe mine la salon la toamna!
De fapt anakinu stie ca pregatesc cateva lucrari care daca iau girul vostru le'as inscrie la salon...
Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii cand l'am postat stiind ca aici este groapa cu lei.
Nu este chiar beton, mai sunt mici piguleli de facut insa asta pentru o prezentare... live.
Sper sa ma primiti si pe mine la salon la toamna!
De fapt anakinu stie ca pregatesc cateva lucrari care daca iau girul vostru le'as inscrie la salon...
Postat 12 March 2012 - 09:05 PM
michi-ro, la 12 March 2012 - 08:51 PM, a spus:
stiind ca aici este groapa cu lei.
Stai linistit ca nu sunt lei pe aici, din pacate sectiunea auto are printre cele mai putine lucrari si totodata vizualizari, asa ca lucrarea ta este binevenita si poate da un impuls celor care inca nu au fost curios sa afle cum se face si asaceva...
Personal sunt surprins cit de putin fac machete auto/moto, poate din cauza ca este cel mai greu sa obtii un finish lucios fara scame si praf??
Postat 21 March 2012 - 08:47 PM
ba da
si partea argintie trebuia sa fie corp comun cu bacul superior al radiatorului (care nici el nu exista...).
Este o omisiune pe care mi'o asum care este evidenta mai ales in fotografiile macro.
In realitate nu este asa evident trebuind sa il privesti de foarte aproape.
Data viitoare stiu ce si cum sa fac!
si partea argintie trebuia sa fie corp comun cu bacul superior al radiatorului (care nici el nu exista...).
Este o omisiune pe care mi'o asum care este evidenta mai ales in fotografiile macro.
In realitate nu este asa evident trebuind sa il privesti de foarte aproape.
Data viitoare stiu ce si cum sa fac!