F-16 CG Fighting Falcon Hasegawa 1/48
Postat 15 February 2012 - 06:14 PM
Z-mare, la 15 February 2012 - 12:42 PM, a spus:
Te pasioneaza si electronica???
Din pacate nu prea cochetez cu electronica, desi mi-ar fi placut sa am si cunostinte din domeniul asta.
Intr-adevar, pentru baia trenului de aterizare am folosit niste tranzistori de pe un montaj vechi si niste sarma obtinuta de la un transformator de pe acelasi montaj.
Aceasta postare a fost editata de gabriel chelaru: 15 February 2012 - 06:14 PM
Postat 22 February 2012 - 06:23 PM
Postat 07 March 2012 - 10:30 PM
Multumes mult de aprecieri!
Nu vreau sa ocolesc salonul de la Alba, doar ca fiind ceva distanta mi-e cam greu cu transportul (am preferat sa imi iau doua roti in loc de patru ). In plus, e o perioada destul de incarcata pentru mine in perioada salonului. Dar sa vedem poate anul asta voi reusi sa ajung si eu.
Nu vreau sa ocolesc salonul de la Alba, doar ca fiind ceva distanta mi-e cam greu cu transportul (am preferat sa imi iau doua roti in loc de patru ). In plus, e o perioada destul de incarcata pentru mine in perioada salonului. Dar sa vedem poate anul asta voi reusi sa ajung si eu.
Postat 07 March 2012 - 10:36 PM
gabriel chelaru, la 07 March 2012 - 10:30 PM, a spus:
Multumes mult de aprecieri!
Ar fi super.