Centenarul Vuia - Expozitie machete
Postat 26 January 2006 - 11:34 AM
Orice scara, orice subiect este binevenit.
Din cate am inteles va exista spatiu pentru expunere destul, vitrine, pe principiul pe care s-a mers si in aceasta primavara acolo.
Daca aveti intrebari, sugestii, orice, postati. De data asta anuntul e din timp, asa ca nu se accepta scuze. De asemenea, ar fi frumos daca si cei din provincie ar reusi sa participe.
PS: Mai sunt de rezolvat 'mici' probleme organizatorice, in principiu existenta unei(unor) persoane care sa faca ce a facut Oti data trecuta Contactati-ma pe mine sau pe Crios daca sunteti amatori de pus osul la organizare.
PS2: uitai sa spun... Informatia mi-a parvenit de la domnul Cristian Craciunoiu, care a avut initiativa.
Postat 26 January 2006 - 06:23 PM
Se pere ca vom fi "la bataie" cu expozitia concurs a Federatiei Romane de Modelism care va fi in acelas loc si timp.
Machetele se pot lasa la muzeu incepand cu data de 16.
Expozitia se deschide pe 18 si se termina pe 19 ora 14.00.
Machetele incepem sa le saltam incepand cu ora 14.00 si sa fim uschiti cu ele la ora 16.00.
In perioada 18 - 19 ora 14.00 nu pleaca din expozitie nici o macheta.
Asteptam in continuare oameni care doresc sa puna osul la organizare si care sa poata fi liberi cel putin in perioada 16-19 martie.
De restul .... asa cum a zis Cartula
Citeaza
Bafta!
Postat 26 January 2006 - 09:53 PM
cartula, la Jan 26 2006, 11:34 AM, a spus:
Eram plecat la Rapa cu tradatorii de pe RHC. Ce a facut Oti? ( nu de alta dar am vazut ca e mai mare ca mine).
Postat 27 January 2006 - 09:24 PM
OlafTheViking, la Jan 26 2006, 09:53 PM, a spus:
Mi-a (ne-a) dat Diplome (printre altele) ; Olaf vrei, nu vrei pui osu ca provincia vine sigur (marfa) si poate si autorul. In speranta ca racolez si alti machetisti de aici, multumesc anticipat admin pentru anunt.
Postat 28 January 2006 - 11:11 AM
Postat 28 January 2006 - 11:48 AM
Citeaza
Din pacate nu suntem intre noi ci intr-un muzeu unde vin si alti vizitatori. Daca cineva are machetele expuse si le salta inainte de inchidere locul ramane gol ceea ce inseamna ori aducerea altor machete ori redistribuirea celor deja expuse. Zi de vizita este si pe 19.
1- Fiecare isi face regulile la el acasa. La Expozitia asta regulile le face Muzeul Militar Central. Jucam dupa regulile lor. Asta daca vrem sa jucam. Daca nu ne plac regulile, nu jucam.
2- Cum ar arata expozitia pe 19 cu "gauri" prin vitrine?
3- Cine sa stea sa reaseze machetele in vitrine ca sa mascheze golurile ramase?
4- Daca se gaseste cineva sa faca operatia asta si strica din gresala macheta uni coleg. Cam pe unde scoate camasa?
Bafta!
Postat 28 January 2006 - 12:56 PM
centrate sau aliniate dreapta.
In varianta alinierii dreapta, cuvintele "2006, zbor, Vuia, central, 127, 2006 EXPOZITIE, MACHETE" alinaite la aceeasi linie.
"DE" (de la "expozitie de machete") centrat sus/jos, stanga/dreapta in spatiul creeat de cele doua cuvintele ("expozitie si machete")
Eventual accentuarea ideea de "ochi" pe care o sugereaza aranjarea cuvintelor "expozitie si machete".
Postat 28 January 2006 - 05:18 PM
Parerea mea
- Muzeul scris, fie in intregine in dreapta sub Centenarul Traian Vuia, fie in intregime cu aceeasi "culoare"
- sub data, orele de vizitare!
- avind in vedere suta de ani, nu ar trebui pus pe undeva si un avion din zilele noastre?
Postat 28 January 2006 - 07:34 PM
la acesta durata de expozitie noi cei din afara pierdem mai mult timp cu pregatirea machetelor pt transport si drumu propriu zis pana acolo si retur ca si expozitia ....cei de acolo ar putea pune la dispozitie din atata spatiu liber de acolo si 2-3 camere de cazare pt cei ce vin din afara Capitalei
parerea mea....cu respect Maverick
Postat 28 January 2006 - 10:09 PM
Sunt de acord ca pentru cei care vor dori sa expuna, si sunt din provincie, e destul de complicat, mai ales din cauza faptului ca machetele trebuie sa stea cele 2 zile... Dar astea sunt regulile, dupa astea jucam. Si poate se gaseste in perioada pana la expo o solutie, si vor fi si participanti din provincie.
Expozitia nu cred ca se va prelungi ca perioada, pentru ca perioada tine de MM si este deja stabilita.