Pagina 1 din 1
Tankist russesc cu "prieten"
Postat 06 January 2012 - 11:02 PM
Buna tutulor....am inceput un project nou de linia mea Turrela + figurine...
Turela este de un t 34 de la firma Miniarm (vanza numae turela...crisa se simte)si decal sunt de la firma russesc Megic Model si rapresinta tankule de comandant col W SYTNIK .
Turela pentru mine este terminat....imbatranire este facut numae cu acrilice de la firma italian TRUE Heart si vopsit cu nou primer Vallejo deja cu tonalitate de tankule russesc.
Figurine inca nu este facut si este puso acolo pentru proba de positia (pacat pentru ca este singul loc unde se pote positiona)...pisica este dela firma Mantis ....figurine nu ma amintesc dar cred ca am cumparat pe E-Bay....si fata este de la Hornet.....
Baite impresie vostra pentru mine este forte important...
Alberto
Turela este de un t 34 de la firma Miniarm (vanza numae turela...crisa se simte)si decal sunt de la firma russesc Megic Model si rapresinta tankule de comandant col W SYTNIK .
Turela pentru mine este terminat....imbatranire este facut numae cu acrilice de la firma italian TRUE Heart si vopsit cu nou primer Vallejo deja cu tonalitate de tankule russesc.
Figurine inca nu este facut si este puso acolo pentru proba de positia (pacat pentru ca este singul loc unde se pote positiona)...pisica este dela firma Mantis ....figurine nu ma amintesc dar cred ca am cumparat pe E-Bay....si fata este de la Hornet.....
Baite impresie vostra pentru mine este forte important...
Alberto
Postat 07 January 2012 - 12:44 AM
LAV-Z, la 06 January 2012 - 11:19 PM, a spus:
Fain proiect.
Mi se pare ca ar mai merge pe turala niste urme de ploaie iar numerele de inmatriculare sunt prea curate. In rest mi se pare ca este foarte bine.
Mult succes si asteptam continuarea.
Mi se pare ca ar mai merge pe turala niste urme de ploaie iar numerele de inmatriculare sunt prea curate. In rest mi se pare ca este foarte bine.
Mult succes si asteptam continuarea.
Ok...numerele murdarit....ce zice....tankist cu imbracaminte neagra....verde... sau celalta?
Alberto
Postat 07 January 2012 - 01:19 AM
Ciao Alberto si la multi ani!
La turela aia de "Mickey Mouse"[cum au poreclit nemtii modelul asta de T-34],ar mai merge grozav niste efecte de paint-chipping,inclusiv pe numerele tactice.
Tanchistul vopseste-l albastru inchis,iar cascheta cu albastru,negru sau chiar kaki rusesc.
Spor!
La turela aia de "Mickey Mouse"[cum au poreclit nemtii modelul asta de T-34],ar mai merge grozav niste efecte de paint-chipping,inclusiv pe numerele tactice.
Tanchistul vopseste-l albastru inchis,iar cascheta cu albastru,negru sau chiar kaki rusesc.
Spor!
Postat 07 January 2012 - 02:04 PM
dani, la 07 January 2012 - 01:19 AM, a spus:
Ciao Alberto si la multi ani!
Spor!
Spor!
Cred si eu ca albastru inchies este cea mae froumosa cu turela verde.....si fac si niste cipping su acrilice cum spun tu...... am vesuto pe video de la MIG si vreau fac niste probe....dar cred ca numae folosent oil pentru imbatranire ...cu acrilice pentru piasa asta pentru ca se usuce repede am avut nevoie de numae 4 ore pentru face tot turela in un singul zi.
Alberto
Postat 07 January 2012 - 10:56 PM
Eu zic ca arata bine. Nu stiu daca ai "sigilat" cu lac mat incolor ce ai facut pana acum. Daca nu, poti sa "sigilezi" cu un amestec de lac incolor cu putin buff sa creezi un blend al "weatheringului" cu toate culorile ce au participat pana acum si sa creezi o tranzitie mai soft intre culori. Cel mai bine este sa folosesti un airbrush pt. asta.
Spor la pictura figurinei.
Postat 08 January 2012 - 11:56 AM
LAV-Z, la 07 January 2012 - 10:56 PM, a spus:
Eu zic ca arata bine. Nu stiu daca ai "sigilat" cu lac mat incolor ce ai facut pana acum. Daca nu, poti sa "sigilezi" cu un amestec de lac incolor cu putin buff sa creezi un blend al "weatheringului" cu toate culorile ce au participat pana acum si sa creezi o tranzitie mai soft intre culori. Cel mai bine este sa folosesti un airbrush pt. asta.
Da ai perfect dreptate lipseste sigilare pentru ca vreau ca trece putin timp pentru a lasa ca ochi se ui de piesa.....asta pentru a privi in mod mae putin"indragostit" peste putin timp.....normal ca acum nu ved mica probleme ca dupa putin vremea sigur se vede...Dupa cand am terminat figurine cu aerograf nou (ca sper ca ajunge cumparat pe e-bay cu 24 de€)pentru ca celat a murit trebuie sa dau lac...si cred ca fac cum ai sugerit tu cu buff......si te multumesc pentru asta
Alberto
Postat 09 January 2012 - 09:06 PM
busila, la 09 January 2012 - 05:35 PM, a spus:
Ciao Alberto , la multi ani.
Foarte reusita turela pana acum ( la cat ma pricep eu).
Referitor la pozitia tanchistului ,parca in picioare nu prea ....
Nu arata mai bine daca-l pui in fund cu picioarele pe bara laterala , sau pe aparatoarea tunului ?
Foarte reusita turela pana acum ( la cat ma pricep eu).
Referitor la pozitia tanchistului ,parca in picioare nu prea ....
Nu arata mai bine daca-l pui in fund cu picioarele pe bara laterala , sau pe aparatoarea tunului ?
Am incercat.... in spate nu estte loc si pe bara nul pot bloca...asta este singura positia...am schimbat si positia capul...( ca priveste putin in jos)
Alberto
Arata acest topic
Pagina 1 din 1